Live/esos: Ορκωμοσία αποφοίτων από μακριά στην Ιατρική Κρήτης, λόγω Κορωνοϊού

Δημοσίευση: 24/03/2020

Τελευταία Ενημέρωση: 24/03/2020, 11:12

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Live/esos: Ορκωμοσία αποφοίτων από μακριά στην Ιατρική Κρήτης, λόγω Κορωνοϊού

Οι απόφοιτοι θα μπορούν να έχουν κοντά τους τα μέλη της οικογένειάς τους, λαμβάνοντας τις συνιστώμενες προφυλάξεις

Στο γραφείο του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής Κρήτης, Καθηγητή Γ. Μ. Κοντάκη, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και την εξ αποστάσεως (ηλεκτρονική) συμμετοχή των πτυχιούχων  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στις 10 το πρωί,  η τελετή ορκωμοσίας των νέων διδακτόρων, αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων της  Σχολής του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, λόγω  της λήψης των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η ως άνω διαδικασία τελεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το esos συνδέθηκε  με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για να παρακολουθήσετε ζωντανά την ορκωμοσία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Π. Τσακαλίδης, θα συμμετέχει διαδικτυακά καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χ. Βαβουρανάκης, όπου θα απονείμει το καθιερωμένο «Βραβείο Αριστείας» στον πρώτο σε βαθμολογία από τους αποφοιτούντες της Ιατρικής Σχολής.

Στην τελετή θα ορκιστούν και θα απονεμηθούν πτυχία σε 10 αποφοίτους της Ιατρικής Σχολής, σε 6 Διδάκτορες και σε 9 αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Η Ιατρική Σχολή αποφάσισε φέτος να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στη φετινή ορκωμοσία, όπου παρά τις διαφορές από μια κλασική ορκωμοσία, οι απόφοιτοι θα μπορούν να έχουν κοντά τους τα μέλη της οικογένειάς τους, λαμβάνοντας τις συνιστώμενες προφυλάξεις.

Σχόλια (1)

Ζωντανή μετάδοση μαθημάτων
|

Ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων στα σχολεία Αθμιας/Βθμιας που θα αναλάβουν όσοι "φωστήρες" εμπνεύστηκαν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, πότε θα δούμε;


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/66735/liveesos-orkomosia-apofoiton-apo-makria-stin-iatriki-kritis-logo-koronoioy