Εγκύκλιος: Την Πέμπτη 28 Μαΐου στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 25/05/2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εγκύκλιος: Την Πέμπτη 28 Μαΐου  στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση μαθημάτων στο πρόγραμμα ολοήμερου παρουσιάζονται καθημερινά στο πρωινό πρόγραμμα

Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι και οι  εκπαιδευτικούς καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, συμπεριλαμβανομένων των ΣΜΕΑΕ α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης  , θα πρέπει  να παρευρίσκονται από την Πέμπτη 28 Μαΐου στις θέσεις όπου υπηρετούν το τρέχον σχολικό έτος για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας, σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Επίσης σύμφωνα με την εγκύκλιο οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση μαθημάτων στο πρόγραμμα ολοήμερου παρουσιάζονται καθημερινά στο πρωινό πρόγραμμα.

Στις 27 Μαΐου λήγει η διάθεση των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ στα ΚΕΣΥ που είχε πραγματοποιηθεί κατόπιν της με αρ. 51382/ΓΔ4/5.5.2020 εγκυκλίου ΥΠΑΙΘ για το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολικών τους μονάδων.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των ΣΜΕΑΕ.

 

Σχόλια (1)

εκπ/κός
|

Σε δυο ημερες να καθοριστουν υπο-ομαδες τμηματων,διαλειμματα, εφημεριες, διαταξη θρανιων, ενημερωση γονεων, συνεδριαση για τρεχοντα ζητηματα κλπ δεν προλαβαινουμε.Επρεπε ολη την εβδομαδα να ειμαστε στο σχολειο.Παντου τηλε-εργασια,δηλαδη ελαχιστη εργασια,ραθυμια και επιεικεια.Που θα παει ολο αυτό; Εκει που καταργησαμε τη γιορτη των τριων ιεραρχών ,τώρα διάλυση σε όλα, τα παιδια με μια δηλωση στο σπιτι κλπ


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/67779/egkyklios-tin-pempti-28-maioy-sta-sholeia-oi-ekpaideytikoi-protovathmias-ekpaideysis