Ν. Κεραμέως: Το ν/σ για την ιδιωτική εκπαίδευση θα έρθει πολύ γρήγορα στη Βουλή

Δημοσίευση: 05/07/2020

Τελευταία Ενημέρωση: 05/07/2020, 10:37

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ν. Κεραμέως: Το ν/σ για την ιδιωτική εκπαίδευση θα έρθει πολύ γρήγορα στη Βουλή

Τα ιδιωτικά σχολεία πρέπει να έχουν μία μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία, και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε με νομοσχέδιο που θα έρθει πολύ γρήγορα στη Βουλή, ανακοίνωσε  η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, μιλώντας σήμερα στο 8ο αναπτυξιακό συνέδριο, που συνδιοργανώνουν στην Πάτρα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε:  «Είμαστε σε συζητήσεις με φορείς και θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις, ώστε στη γραμμή των όσων είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά, να δοθεί η απαραίτητη ελευθερία και αυτονομία και σε αυτά τα σχολεία, πάντοτε στο πλαίσιο της συνολικής εποπτείας του κράτους και στο πλαίσιο της συνολικής εκπαιδευτικής πολιτικής».

 

Σχόλια (5)

οικονομου
|

Για τα ΙΕΚ πάντως ολο φέρνει (να δούμε τι θα φέρει) και ακόμα τίποτα..

Ιδιωτικά σχολεία
|

Πρώτα από όλα τα ιδιωτικά σχολεία. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Αφήνουμε δεύτερους και τρίτους τους 1.100.000 μαθητές δημοτικών, γυμνασίων λυκείων, ΕΠΑΛ τους 380.000 καθηγητές και ασχολούμαστε πρώτα απο όλα με τους 50.000 και 10.000. "Τα ιδιωτικά σχολεία πρέπει να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία", ούτε ηλεκτρικά αυτοκίνητα να διαφήμιζε.

College
|

Μυριζομαι ελευθερες απολυσεις εκπαιδευτικων...αλιμονο στους εργαζομενους καθηγητες...

Pe19
|

Μωρέ μπράβο πρεμούρα για την ιδιωτική εκπαίδευση !!!
Για τις επιλογές στελεχών τίποτα ????
Δ/ντες Εκπαίδευσης με παράταση μεγαλύτερη της κανονικής θητείας !!!!
Δ/ντες Εκπαίδευσης χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τυπικό προσόν, χωρίς να έχουν καν περάσει από συνέντευξη απλά είχαν βρεθεί σε μια θέση ισότιμη του υποδιευθυντή και τώρα έχουν αναπληρωτή τους Δ/ντη Τρελά πράγματα !!!!
Μήπως κάτι επείγει περισσότερο κ. υπουργέ ????

Για απαιτητικούς λύτες μόνο...
|

"Τα ιδιωτικά σχολεία πρέπει να έχουν μία μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία"???!!! Μα τί εννοεί ο ποιητής βρε παιδιά? Σπάω το κεφάλι μου δηλαδή....


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/68465/n-kerameos-ns-gia-tin-idiotiki-ekpaideysi-tha-erthei-poly-grigora-sti-voyli