ΙΕΠ: Επικαιροποίηση Μητρώου επιμορφωτών

Δημοσίευση: 03/11/2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΙΕΠ: Επικαιροποίηση Μητρώου επιμορφωτών

Το ΙΕΠ απευθύνει   πρόσκληση στους/στις ενταγμένους/ες επιμορφωτές/ριες του Μητρώου της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδ. ΟΠΣ: 5008057 που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο του ΠΕ.1.2. «Δημιουργία μητρώου επιμορφωτών – Επιλογή επιμορφωτών» του Υποέργου 1: «Υποστηρικτικές ενέργειες για την υλοποίηση της επιμόρφωσης» να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στη Δικτυακή Πύλη e-Ι.Ε.Π. (Μητρώο) από την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η επικαιροποίηση των στοιχείων αφορά δύο (2) κατηγορίες:

α) τα μέλη των υπομητρώων ΥΜ1, ΥΜ2, ΥΜ3, ΥΜ4, ΥΜ5, ΥΜ6 του Μητρώου της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδ. ΟΠΣ 5008057 καλούνται να επικαιροποιήσουν:

• Τα προσωπικά τους στοιχεία: Διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαγγελματική ιδιότητα, σχέση εργασίας κ.λπ..

Τα τυπικά τους προσόντα στην περίπτωση που έχουν διαφοροποιηθεί από τον χρόνο υποβολής της αρχικής αίτησης με την οποία εντάχθηκαν στο μητρώο, με σκοπό τον καθορισμό του ποσού της αμοιβής τους ανά ανθρωποώρα. Στην περίπτωση αυτή θα  πρέπει να επισυνάπτεται ο σχετικός τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ισότιμος και αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ.

β) τα μέλη των υπομητρώων ΥΜ1, ΥΜ4 & ΥΜ5 του μητρώου της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδ. ΟΠΣ 5008057 καλούνται να δηλώσουν:

Τη δυνατότητα που έχουν να υλοποιήσουν επιμορφωτικό έργο  με τη μεθοδολογία της εξ
αποστάσεως εκπαίδευσης  (ΝΑΙ/ΟΧΙ) λαμβάνοντας υπόψιν ότι  οι θεματικές ενότητες: ΘΕ1: Θεσμικό Πλαίσιο – Διαδικασίες υλοποίησης «Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας, ΘΕ4: Βασικές αρχές για την εκπαίδευση ενηλίκων – Σύγχρονες μέθοδοι Διδασκαλίας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και ΘΕ5: Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Πληροφόρηση, του προγράμματος επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας για τις οποίες συγκροτήθηκαν αντίστοιχα τα υπομητρώα ΥΜ1, ΥΜ4 & ΥΜ5 είχαν προβλεφθεί να υλοποιηθούν με τη μεθοδολογία της διά ζώσης εκπαίδευσης ενώ, με την υπ’ αριθ. 45/17-09- 2020 Πράξη του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. προβλέπεται, για τις χρονικές περιόδους που ισχύουν ειδικά ή/και έκτακτα μέτρα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημικής κρίσης του COVID-19 ή άλλων ανάλογων καταστάσεων, η επιμόρφωση σε όλες τις θεματικές ενότητες να πραγματοποιηθεί με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με χρήση συστημάτων διαχείρισης μάθησης (LMS) που αξιοποιεί το Ι.Ε.Π. (π.χ. Moodle, Big Blue Button, Microsoft Teams).

Η επικαιροποίηση των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί μέσω της Δικτυακής Πύλης e-Ι.Ε.Π. (Μητρώο) διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php από την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00, ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία (οδηγίες επικαιροποίησης στοιχείων).

Πληροφορίες

Για να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ. Πραγματοποιήστε είσοδο με τα στοιχεία σας και μεταβείτε από το αντίστοιχο μενού στις «ΑΙΤΗΣΕΙΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathiteia@iep.edu.gr.

 


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/70172/iep-epikairopoiisi-mitrooy-epimorfoton