Σήμερα: Με την υφ. Παιδείας θα συναντηθεί η ΟΛΜΕ

Δημοσίευση: 18/01/2021

Τελευταία Ενημέρωση: 19/01/2021, 07:28

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σήμερα: Με την υφ. Παιδείας θα συναντηθεί η ΟΛΜΕ

Με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή  συναντηθεί  σήμερα Δευτέρα , στις 12 το μεσημέρι, το ΔΣ της ΟΛΜΕ (σ.σ.  ένας εκπρόσωπος από κάθε παράταξη), ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας προς την πολιτική ηγεσία.

Εκτός από το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθούν θέματα, όπως:

  • Η  εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων.
  • Το επικείμενο Σχέδιο Νόμου για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και  τις δομές εκπαίδευσης, και,
  • Η λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Το αίτημα της ΟΛΜΕ για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία

Κυρία Υπουργέ,
Κυρία Υφυπουργέ,

To ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητάει, άμεση συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας κα Μακρή για να ενημερωθεί για τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει το Υπουργείο Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Τέλος, για να ενημερώσει το ΥΠΑΙΘ σχετικά με τις προτάσεις του κλάδου για τις προϋποθέσεις και τους όρους ασφαλούς επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Σχόλια (3)

Εκπαιδευτικος
|

Εμείς που ανοίξαμε, σε δύο μέρες κλείσαμε.Με κρούσματα σε δύο τμήματα μαθητών.Κανει καλή δουλειά το υπουργείο.Δεν υπάρχει ασφαλέστερο μέρος από το σχολείο,είπαν.Ο τα επιστρέψετε και εσείς τα λέμε .

Νικος
|

Είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο κάνει Καλή δουλειά επιτέλους όχι λόγια αλλά πράξεις και εύχομαι να μην κάνει πίσω στις συντεχνίες τεε κλπ

Χρήστος
|

Και περιμένετε κύριοι της ΟΛΜΕ ότι το υπουργείο Παιδείας θα κάνει κάτι; Με τα ίδια μέτρα θα ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Με 25-27 μαθητές σε κάθε τμήμα, με μια εξωτερική είσοδο στα σχολεία μιας και πολλά σχολεία έχουν μόνο μια εξωτερική είσοδο και με μη σταδιακή προσέλευση των μαθητών μιας και σε πολλά σχολεία η προσέλευση είναι από 8:00 ως 8:25 και χωρίς διαχωρισμό των τάξεων ως προς την ώρα προσέλευσης.


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/71188/simera-me-tin-yf-paideias-tha-synantithei-i-olme