Ν. Κεραμέως: Δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπ.Παιδείας ο αποκλεισμός εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Δημοσίευση: 22/01/2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Ν. Κεραμέως: Δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπ.Παιδείας ο αποκλεισμός  εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Το  θέμα αποκλεισμού  εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω  παραβόλου δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας  .

Την απάντηση αυτή έδωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εγγράφως στη Βουλή, απαντώντας σε  ερώτηση των Βουλευτών του ΚΙΝΑΛ Χ. Κεφαλίδου και Οδ. Κανσταντινόπουλο, για το θέμα αποκλεισμού των εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω προβλήματος στην πληρωμή του απαιτούμενου ηλεκτρονικού παραβόλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Σχόλια (9)

Το μέγα σκάνδαλο των 3€
|

@ΠΕ70 και @Αφελής ερώτηση
- Σας το έγραψε η @Μαρία, από το πρώτο σχόλιο. Οι κυβερνήσεις είναι για να ΛΥΝΟΥΝ προβλήματα και όχι για να δημιουργούν.

- Υπάρχει λοιπόν εδώ ένα πρόβλημα (που ΟΛΟΙ το αναγνώρισαν) και 6 μήνες τώρα, ΔΕΝ δίνεται καμία λύση. Ακόμα και σήμερα, η παραπάνω απάντηση της Κεραμέως, θυμίζει απλά το μπαλάκι του πινγκ-πόνγκ.

- Νομίζω ότι, αρκετοί πλήρωσαν κανονικά (εμπρόθεσμα) το ηλεκτρονικό παράβολο ΑΛΛΑ από δυσλειτουργία στο ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα, "φαινόταν" ότι δεν πληρώθηκε. Τέτοια περιστατικά με το e banking, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε. Κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου με τις τράπεζες.

- Τέλος, για όσους δεν το αντιλήφθηκαν και δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα το παράβολο (των 3€...). Ε δεν νομίζω πια ότι είναι... το μέγα οικονομικό σκάνδαλο-παρανομία του αιώνα, για να μην τους δωθεί η δυνατότητα να το πληρώσουν σε 2ο χρόνο. Και στην εφορία, ενφια κλπ, αν δεν πληρώσεις εμπρόθεσμα, σου βάζουν απλά μια προσαύξηση. ΔΕΝ σου παίρνουν το σπίτι.

- Λύσεις υπάρχουν λοιπόν πάντα. Όταν ΔΕΝ δίνονται... υπάρχουν ΑΛΛΟΙ λόγοι. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε νομίζω.

ΠΕ70
|

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ .......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ.....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ....

Σκα'ι'λάιν
|

Βρε λες να εμπίπτει στην αρμοδιότητα του.... Φίλη?

Αφελής ερώτηση
|

Γιατί δε το πλήρωναν εξαρχής να μην έχουν πρόβλημα;

Apostolos
|

@ANTONIOS

Επικοινωνεί με τον κόσμο το «θεάρεστο» έργο της!

Μητέρα μαθητή Α' Λυκείου
|

Εμπίπτει όμως το να καλύπτει κενά μαθημάτων και παράλληλης στήριξης να θυμίσουμε στην υπουργό...

Εκπαιδευτικός
|

Έξι μήνες μετά αναιτιολόγητη απάντηση;

ANTONIOS
|

Ενώ να ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια είναι δική της δουλειά.

Μαρία
|

Εμπίπτει όμως στις αρμοδιότητες της Κυβέρνησης να νομοθετήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Θα το κάνει;


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/71286/n-kerameos-den-empiptei-stin-armodiotita-toy-yppaideias-o-apokleismos-ekpaideytikon-apo