Αποτελέσματα για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ

Δημοσίευση: 27/08/2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Αποτελέσματα για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που είχαν χρησιμοποιήσει για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην ίδια ιστοσελίδα σύνδεσμος με μια λίστα με τους επιτυχόντες, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σχόλια (3)

IEKtzis
|

Ελπίζω τα ΔΙΕΚ να μπορέσουν επάξια να καλύψουν το κενό της Επαγγελματικής Κατάρτισης το οποίο έχει δημιουργηθεί από τα τόσα χρόνια απαξίωσης. Η σημερινή κοινωνία χρειάζεται εξειδικευμένους και καταρτισμένους σε υψηλό επίπεδο σπουδών, όχι κατ ανάγκη Πανεπιστημιακό.
Οι επιτυχόντες στα ΔΙΕΚ θα είναι κερδισμένοι μακροπρόθεσμα αφού θα έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει και μελλοντικά αν θέλουν, μέσω κατατακτηρίων μπορούν να συνεχίσουν και σε ΑΕΙ αν το επιθυμούν. Ποτέ δεν είναι αργά να μπορέσεις να εξελιχθείς. Ευκαιρίες υπάρχουν πολλές.
Καλή Αρχή!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
|

Φέτος εισάγεται το 50% των ενδιαφερομένων στα ΙΕΚ με τη χρήση του μηχανογραφικού και το υπόλοιπο 50% με αίτηση στο ηλεκτρονικό σύστημα.

ΜΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΙΕΚ
|

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΙΛΑΕΙ?


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/74241/apotelesmata-gia-eisagogi-sta-dimosia-iek