Συμμετοχή μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στο ιστορικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, «Καταστροφές και θρίαμβοι».

Δημοσίευση: 11/02/2022

Τελευταία Ενημέρωση: 11/02/2022, 13:49

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συμμετοχή μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου  στο ιστορικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, «Καταστροφές και θρίαμβοι».

Συμμετοχή δύο μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, της Έφης Ζαφειροπούλου, μαθήτριας της Β΄ Λυκείου και του  Ευάγγελου Πετρόγιαννου μαθητή της Α΄ Λυκείου, στα γυρίσματα του ιστορικού ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «Καταστροφές και Θρίαμβοι»  την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, κ. Στάθης Καλύβας.  
Οι μαθητές πήραν μέρος σε μια ανοικτή συζήτηση με τον ιστορικό πάνω σε θέματα που προβλήθηκαν σχετικά με την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας και εξέφρασαν τις απόψεις τους με γνήσιο και δυναμικό τρόπο.
Ο κ. Καλύβας μεταξύ άλλων τόνισε πως:  «η σειρά τελειώνει με το βλέμμα της στο μέλλον, και δεν υπήρχε πιο δόκιμος επίλογος από μια συζήτηση με τους ίδιους τους φορείς του μέλλοντος αυτού, τα παιδιά που σήμερα βρίσκονται στο Λύκειο. Και αυτό γιατί έχω συχνά την αίσθηση πως δείχνουμε πολύ μικρή εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και δεν τους δίνουμε πολύ χώρο».
Τον ευχαριστούμε, που έδωσε χώρο στα παιδιά μας!

Το link της συζήτησης στην οποία πήραν μέρος οι μαθητές:

 https://youtu.be/TwWruhnv8VU

 


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/76858/symmetohi-mathiton-ton-ekpaideytirion-aygoylea-linardatoy-sto-istoriko-ntokimanter-toy