1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Οικονομικός Διαγωνισμός στην Α’ Γυμνασίου

Δημοσίευση: 20/12/2022

Τελευταία Ενημέρωση: 20/12/2022, 12:26

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Οικονομικός Διαγωνισμός στην Α’ Γυμνασίου

Tο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (Θεματική Ενότητα ΠΔΕ02: Διδακτική Οικονομικών, Διοίκησης και Εκπαιδευτική Αξιολόγηση) της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και με την υποστήριξη των Εργαστηρίων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών α) Μάνατμζεντ & Δημόσιας Διοίκησης και β) ‘Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής, προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2022-2023, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών/-τριών του Γυμνασίου στην οικονομική επιστήμη,.

Το θέμα του 1ουδιαγωνισμού θα είναι: Οικογενειακός Προϋπολογισμός και Βιωσιμότητα και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στην Α’ Γυμνασίου των σχολείων της χώρας.

Σχόλια (3)

Αννα Γ. Εκπαιδευτικός ΠΕ80 Οικονομικών Επιστημών
|

Μπράβο μπράβο στο ΕΑΠ για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού! Όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ80 οικονομικών επιστημών στηρίζουμε την εισαγωγή οικονομικών μαθημάτων απο το Γυμνάσιο. Ολα τα Γυμνάσια της χωρας συμμετέχουμε μαζικά στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικο διαγωνισμό του ΕΑΠ. Εξαιρετική πρωτοβουλία!

Καθηγητής Οικονομικών
|

Εξαιρετική πρωτοβουλία, συμμετέχουμε μαζικά. Μπράβο στο ΕΑΠ!

Οικονομολόγος ΠΕ80 απόφοιτος Πανεπιστημίου Πειραιά
|

Το ΕΑΠ αξίζει συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό αυτό. Προσωπικά στηρίζω τον διαγωνισμό γιατί δίνει ένα σαφέστατο μήνυμα στο υπουργειο ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ο οικονομικός αναλφαβητισμός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με εισαγωγή επιπλέον οικονομικων μαθηματων από το Γυμνάσιο. ΕΑΠ μπράβο!!!!


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/81124/1os-panellinios-mathitikos-oikonomikos-diagonismos-stin-gymnasioy