Νεότερα για τις υποχρεωτικές μετατάξεις

Θα γίνει έλεγχος των στοιχείων των αιτήσεων και των μορίων ώστε να καταρτιστούν οι πίνακες με φθίνουσα σειρά μορίων ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

11/03/2015

Άκουσε το άρθρο

Πολιτική βούληση για εξεύρεση λύσης το ταχύτερο δυνατόν, πριν την έναρξη της διαδικασίας των υπηρεσιακών μεταβολών, διπιστώθηκε στη συνάντηση εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων ΠΕ05,ΠΕ07,ΠΕ19-20 με τη Σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. κ. Αναστάσιου Κουράκη, Ειρήνη Κυριακίδη .

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Επιστημονικών Φορέων , από τη συνάντηση προέκυψαν τα εξής:

Α. Θα συσταθεί άμεσα επιτροπή επεξεργασίας του θέματος αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Β. Ταυτόχρονα, θα ιδρυθούν οι οργανικές θέσεις στην Πρωτοβάθμια.

Γ. Θα γίνει έλεγχος των στοιχείων των αιτήσεων και των μορίων ώστε να καταρτιστούν οι πίνακες με φθίνουσα σειρά μορίων ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Δ. Διαπιστώνεται η ανάγκη διαχωρισμού των μετατάξεων των ειδικοτήτων που προϋπήρχαν στην Πρωτοβάθμια από τις ειδικότητες που εισήλθαν το 2013 (ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20, ΠΕ32).

Ε. Επίσης, τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία στην κατεύθυνση της επίλυσης των πάγιων αιτημάτων.

Σχόλια (2)

ΠΕ19-20
|

Αρχικά 15 θέσεις για μετάταξη σε ένα ΠΥΣΠΕ.
Ένσταση..... και έρχονται 3 ακόμη.
Ερώτηση; Δεν πρέπει να γυρίσουν πίσω 3;
Στους 3 νέους που ήρθαν κάνουν ένσταση και έρχονται άλλοι 3.
Ερώτηση; Δεν πρέπει να γυρίσουν πίσω 3;
Και το Δεκέμβριο λίγο πριν τις εκλογές έρχονται άλλοι 4.
Τελικά πόσες θέσεις : 15 + 3 + 3 + 4 = 15 (από μαθηματικά σκίζω).
Σκέψη: Μήπως οι 3 + 3 + 4 = 10 πρέπει να γυρίσουν πίσω από εκει που ήρθαν;

ΠΕ19
|

Υπάρχουν ανακλήσεις μετάταξης που έγιναν μετά τις εκλογές. Λογικό είναι να εξετασθούν και να ικανοποηθούν αυτές πριν γίνει οτιδήποτε άλλο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ