ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Καταργούνται οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης

Τα στελέχη εκπαίδευσης από τις Σχολές Δημόσιας Διοίκησης

08/05/2015

Άκουσε το άρθρο

Οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης που βγάζουν τα παιδιά τελείως έξω από το λύκειο οφείλουν να καταργηθούν, με την πρόνοια ώστε αυτοί που φοιτούν και αυτοί που διδάσκουν να μπορέσουν να ενταχθούν κανονικά με μεταβατικές διατάξεις στο υπάρχον σύστημα.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ενώ χαρακτήρισε θετική την πρόταση του τομεάρχη παιδείας της ΝΔ Θ. Φορτσάκη «τα στελέχη της εκπαίδευσης τα διοικητικά, επειδή έχουν ιδιαίτερες αρμοδιότητες, ιδιαίτερα καθήκοντα, δεν είναι ούτε γενικώς διοικητικοί, ούτε γενικώς εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να προκύπτουν από κάποιας μορφής σχολή δημόσιας διοίκησης εξειδικευμένης σε ζητήματα στελεχών εκπαίδευσης».  

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ