1500 σελίδες διαβίβασε το ΙΕΠ στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης μετά από ανώνυμες καταγγελίες

02/11/2015

Άκουσε το άρθρο

Μετά από ανώνυμες καταγγελίες   κατά του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής  (ΙΕΠ) που έγιναν,  στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), ξεκίνησε η διενέργεια επιθεώρησης-ελέγχου στο Ι.Ε.Π. από επιθεωρητές-ελεγκτές Δ.Δ..

Κατά την επίσκεψη των επιθεωρητών-ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης  με συντονισμό και παρουσία του Διευθυντή του ΙΕΠ, έγινε μία σειρά συναντήσεών τους, εκτός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σωτήρη Γκλαβά, με προϊσταμένους της Διοικητικής Υπηρεσίας και με τον προϊστάμενο του Επιστημονικού Γραφείου Έρευνας Σχεδιασμού και Εφαρμογών Β’.

Με βάση έγγραφο του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. περί αναζήτησης στοιχείων,  συγκεντρώθηκαν και απεστάλησαν  από το ΙΕΠ, όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν (περί τις 1500 σελίδες).

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ