Τετ α τετ Ν. Κεραμέως-Αρχιεπισκόπου

23/10/2019

Ενημερώθηκε: 23/10/2019, 21:37

Άκουσε το άρθρο

Ολιγόλεπτη συζήτηση είχαν σήμερα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως στα εγκαίνια του παιδικού σταθμού - νηπιαγωγείου «Ιωνική Αγωγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Ηράκλειο Αττικής.

«Είμαστε όλοι ευγνώμονες στη Μητρόπολη που υπάρχει ένα τέτοιο πρότυπο έργο» είπε  η υπ. Παιδείας κ. Κεραμέως στο σύντομο χαιρετισμό της και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της πρωτοβουλίας.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του είπε ότι η καλύτερη επένδυση είναι η παιδεία μας.

Τόνισε  ότι υπάρχουν δυο είδη Σοφίας, η μάθηση, οι γνώσεις που λαμβάνουμε απο τα σχολεία και η άνωθεν Σοφία και επεσήμανε ότι «εκεί ακριβώς που συναντώνται αυτά τα δυο είδη γίνεται ο χαρισματικός άνθρωπος και σήμερα χρειαζόμαστε όσο ποτέ χαρισματικούς ανθρώπους».

Σχόλια (2)

Φως
|

Χαρισματικοί στην εκπαιδευτική νομοθεσία, είθε να σας φωτίσει «η άνωθεν Σοφία».

εις τους αιώνας..
|

Αυτήν την δουλειά κάνουμε, κόβουμε κορδέλες, παιρνουμε τον αγιασμό, φωτογραφίες και τα της παιδείας θα τα τρέξει ο θεός!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ