Εγκύκλιος για τι σίτιση μαθητών σε ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

14/01/2021

Άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη  Σίτιση μαθητών σε ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, διαβίβασε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες, η οποία προβλέπει τα εξής:

Σχόλια (4)

συννεφούλα
|

Έλεος με τις οδηγίες!
Πού είναι οι τραπεζαρίες κι εγώ δεν τις βλέπω;
Έχει σχέση κανείς με την πραγματικότητα;
Όσες περισσότερες οδηγίες δίνονται τόσο πιο πολύ φαίνεται η ακαταλληλότητα των δημοσίων σχολικών κτηρίων, τα οποία δεν μπορούν να εγγυηθούν την πολυπόθυτη ασφάλεια!!! Μια πικρή αλήθεια και τίποτα περισσότερο!!!!!
Και τι να αξιολογήσεις μετά;
Είναι και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ!

Εκπαιδευτικός
|

Πρώτα-πρώτα πρόκειται για ένα έγγραφο του υπουργείου Υγείας το οποίο υιοθέτησε το υπουργείο Παιδείας. Άκριτα ως συνήθως. Χωρίς τραπεζοκόμους ή έστω βοηθητικό προσωπικό. Αν ονειρεύονται εκπαιδευτικούς σε ρόλο τραπεζοκόμου, προσωπικού καθαριότητας κλπ, με το όνειρο θα μείνουν.

Παύλος
|

Πάλι τα ίδια. Δηλαδή αυτό το "αποφυγή ανάμιξης μαθητών..." πώς το καταλαβαίνουν εκεί στο υπουργείο; Οι μαθητές να φάνε στις τάξεις τους υπό την επίβλεψη ποιου; Και το φαγητό εκεί θα προετοιμαστεί από ποιον; Από τη μια λέμε "γραφτείτε στο ολοήμερο όσοι θέλετε, χωρίς προϋποθέσεις" και από την άλλη "κρατήστε τους μακριά". Ας νομοθετήσει να είναι οι εκπαιδευτικοί υπεύθυνοι ΚΑΙ για τη σίτιση των μαθητών. Γιατί να πετάει το μπαλάκι στα σχολεία; Και αν - ας πούμε- οι εκπαιδευτικοί κάθε τμήματος μένουν στις αίθουσές τους για να επιβλέψουν τη σίτιση των μαθητών, τους μαθητές που αποχωρούν ποιος θα τους συνοδεύσει μέχρι την έξοδο; Τα παιδιά που θα πηγαινοέρχονται από το ψυγείο και το φούρνο μέχρι την αίθουσα;

Εκπαιδευτικός
|

Όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια και οι αφίσες μας έλειπαν!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ