Τι θα ισχύσει για το Ολοήμερο πρόγραμμα

Για το νέο σχολικό έτος 2021-22

10/09/2021

Άκουσε το άρθρο

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας , η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, για το Ολοήμερο πρόγραμμα  στα Δημοτικά  σχολεία, θα ισχύσουν τα εξής:

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά με τήρηση των μέτρων που προβλέπονται στην παρούσα με ευθύνη του Διευθυντή/Προϊστάμενου της σχολικής μονάδας και των απασχολουμένων σε αυτό εκπαιδευτικών.

Πριν και μετά τη χρήση των αιθουσών διδασκαλίας του Ολοήμερου Προγράμματος, πρέπει να γίνεται καλός αερισμός αυτών και σχολαστικός καθαρισμός των επιφανειών και του εξοπλισμού μετά από κάθε χρήση. Η χρήση προστατευτικής μάσκας από τους μαθητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί και παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα, καθώς και από το προσωπικό, είναι υποχρεωτική.

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τα τμήματα πρωινής ζώνης, όπου αυτά λειτουργούν.

 

Σχόλια (1)

4ο δημοτικό σχολείο Ιλίου
|

Το σχολείο μας (4ο δημοτικό σχολείο ιλίου) ακόμα δεν έχει ολοήμερο μέχρι τις 1600.... Πώς θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε όσοι εργαζόμαστε?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ