Γ.Γ.υπουργείου Παιδείας στο esos: Κανονικά θα γίνει και φέτος η σχολική γιορτή του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης στα Δημοτικά Σχολεία

Με αφορμή την καταγγελία της ΔΟΕ

13/09/2023

Άκουσε το άρθρο

"Η σχολική γιορτή του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί κανονικά και φέτος , όπως ορίζεται από το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Σχετική εγκύκλιος θα εκδοθεί όπως κάθε χρόνο".

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Pαιδείας Γιάννης Κατσαρός , σε σχετική ερώτηση του esos με αφορμή την  καταγγελία  της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ότι στην εγκύκλιο  Φ7/ 95955/Δ1/1 – 9 -2023 και συγκεκριμένα στο εδάφιο Β6, γίνεται αναφορά στις σχολικές γιορτές, αλλά  απουσιάζει η σχολική γιορτή του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης.

Σχόλια (3)

Με συγχωρείτε
|

Δεν υπάρχει Σχολική Εορτή Εθνικής Αντίστασης. Μήπως εννοούν την Επέτειο του ΟΧΙ η οποία είναι ενωτική και όχι διχαστική;

ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
|

Σωπάτε!! Πώς "ξεχάσατε" τη γιορτή του Πολυτεχνείου;;;

Επιλεκτική μνήμη έχετε εκεί στο υπ. παιδείας!!

fiesta
|

Από γιορτές και χάσιμο μαθημάτων καλά πάμε. Το να φτιάξετε ένα πρόγραμμα μαθημάτων της προκοπής...εκεί είναι τα δύσκολα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ