Διόρθωση σφάλματος στο νόμο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Δημοσίευση: 12/04/2024

Τελευταία Ενημέρωση: 12/04/2024, 08:06

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΥΠΟΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ορίζεται ο αριθμός του εκπαιδευτικού προσωπικού, που προσλαμβάνεται κατά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος εκκίνησης των προγραμμάτων σπουδών

Διόρθωση σφάλματος στο άρθρο 191 του ν. 5094/ 2024  για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα  στο  ν. 5094/2024, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Α’ 39), στη σελίδα 741, στη δεύτερη στήλη, μετά τον εικοστό στίχο, στο άρθρο 191, η παρ. 2

«2. Με απόφαση της Εθνικής Αρχής Ανωτάτης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) προσδιορίζονται τα επιμέρους ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, οι δείκτες ποιότητας και η διαδικασία σύμφωνα με την οποία η ΕΘ.Α.Α.Ε. αξιολογεί την ερευνητική δραστηριότητα του παραρτήματος - Ν.Π.Π.Ε., καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την εφαρμογή του άρθρου 149.» διορθώνεται ως εξής:

«2. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ορίζεται ο αριθμός του εκπαιδευτικού προσωπικού, που προσλαμβάνεται κατά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος εκκίνησης των προγραμμάτων σπουδών του παραρτήματος - Ν.Π.Π.Ε., η σταδιακή κάλυψη του εκπαιδευτικού προσωπικού κατά την υλοποίηση του προγράμματος σπουδών, καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 153.». 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Σχόλια (3)

Μπανανία;
|

Έλεος, αυτό δεν είναι διόθρωση. Έτσι λειτουργεί ο κοινοβουλευτισμός;

Σφάλμα
|

Καμία σχέση. Δεν είναι διόρθωση σφάλματος αλλά εκ νέου τροπολογία. Ακούει κανείς εκεί έξω? Ευτυχώς που μας έμεινε και λίγη κρίση. Ακόμη τουλάχιστον.

Στέλιος
|

Αυτό είναι διόρθωση σφάλματος? Αυτό είναι νέο νομοθέτημα! Αντε, τα ευτελίσατε όλα...


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/87768/diorthosi-sfalmatos-sto-nomo-gia-ta-mi-kratika-panepistimia