Διόρθωση σφάλματος στο νόμο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ορίζεται ο αριθμός του εκπαιδευτικού προσωπικού, που προσλαμβάνεται κατά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος εκκίνησης των προγραμμάτων σπουδών

12/04/2024

Ενημερώθηκε: 12/04/2024, 08:06

Άκουσε το άρθρο

Διόρθωση σφάλματος στο άρθρο 191 του ν. 5094/ 2024  για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα  στο  ν. 5094/2024, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Α’ 39), στη σελίδα 741, στη δεύτερη στήλη, μετά τον εικοστό στίχο, στο άρθρο 191, η παρ. 2

«2. Με απόφαση της Εθνικής Αρχής Ανωτάτης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) προσδιορίζονται τα επιμέρους ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, οι δείκτες ποιότητας και η διαδικασία σύμφωνα με την οποία η ΕΘ.Α.Α.Ε. αξιολογεί την ερευνητική δραστηριότητα του παραρτήματος - Ν.Π.Π.Ε., καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την εφαρμογή του άρθρου 149.» διορθώνεται ως εξής:

«2. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ορίζεται ο αριθμός του εκπαιδευτικού προσωπικού, που προσλαμβάνεται κατά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος εκκίνησης των προγραμμάτων σπουδών του παραρτήματος - Ν.Π.Π.Ε., η σταδιακή κάλυψη του εκπαιδευτικού προσωπικού κατά την υλοποίηση του προγράμματος σπουδών, καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 153.». 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Σχόλια (3)

Μπανανία;
|

Έλεος, αυτό δεν είναι διόθρωση. Έτσι λειτουργεί ο κοινοβουλευτισμός;

Σφάλμα
|

Καμία σχέση. Δεν είναι διόρθωση σφάλματος αλλά εκ νέου τροπολογία. Ακούει κανείς εκεί έξω? Ευτυχώς που μας έμεινε και λίγη κρίση. Ακόμη τουλάχιστον.

Στέλιος
|

Αυτό είναι διόρθωση σφάλματος? Αυτό είναι νέο νομοθέτημα! Αντε, τα ευτελίσατε όλα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ