Ν. Κεραμέως: Γίνονται συζητήσεις για νέους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 29/09/2022

Τελευταία Ενημέρωση: 15/03/2023, 12:33

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ν. Κεραμέως: Γίνονται συζητήσεις για νέους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών

Το 2023 η ανανέωση των πινάκων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης

Γίνονται συζητήσεις, με τα συναρμόδια υπουργεία,  για διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών  στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του esos (Διαβάστε εδώ  το χθεσινό ρεπορτάζ του esos).

Οι συζητήσεις για νέους διορισμούς , είπε η υπουργός, γίνονται στη βάση των αναγκών που υπάρχουν στην εκπαίδευση.

Για τους πίνακες των εκπαιδευτικών η Νίκη Κεραμέως δήλωσε τα εξής:

  • Εχουμε ζητήσει   από το καλοκαίρι, από το ΑΣΕΠ των άνοιγμα των πινάκων των  εκπαιδευτιών. Οι πίνακες λήγουν τον Αύγουστο του 2023.
  • Σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ να καταρτίζονται πίνακες  σε τακτά χρονικά διαστήματα και για να γίνει αυτό αντιληπτό είναι σημαντικό να εξηγήσουμε ότι πρέπει να ενημερώνονται οι πίνακες, προκειμένου να προσμετρώνται τα νέα  προσόντα που μπορεί να έχουν αποκτήσει οι εκπαιδευτικοί καθώς και η προϋπηρεσία τους.
  • Έχουμε προβλέψει διετή διάρκεια στους πίνακες . Της Ειδικής Αγωγής ανανεώθηκαν φέτος και προβλέπεται της Γενικής να ανανεωθούν του χρόνου.

Σχόλια (4)

Εκπαιδευτικός
|

Είναι σημαντικό που γίνονται διορισμοί χιλιάδων εκπαιδευτικών και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ κσι διαγωνισμούς. Εμείς οι νεότεροι συνάδελφοι θελουμε το διαγωνισμό και το θεωρούνε σωστό και δίκαιο να γίνει. Είμαστε τυχεροί που διοριστήκανε αμέσως αναπληρωτές με καλό μισθό και 24 βρες εβδομαδιαίως. Η μητέρα μου παίρνει 700 με πολλές ώρες δουλειάς και απόφοιτη Πάντειου .

αλλά
|

ενώ τριγύρω διορισμούς βρέχει
αυξήσεις για τον απλό εκπαιδευτικό δεν έχει.

nik
|

Θα ξεκινήσουν πρώτα οι συζητήσεις για τα σώματα ασφαλείας και το υπουργείο οικονομικών.....παρατάτε τα 35 χρόνια τα ίδια γίνονται

Πιτσιφλής
|

Και οι συζητήσεις για το επίδομα βιβλιοθήκης - εξωδιδακτικό, πότε θα ξεκινήσουν;
- Αχαχχαααα...
- Γιατί γελάτε κύριε;


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/80035/n-kerameos-ginontai-syzitiseis-gia-neoys-diorismoys-monimon-ekpaideytikon