Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά ενόψει εορτών

Δημοσίευση: 18/12/2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά ενόψει εορτών

Συμφωνία έκπτωσης    50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους , με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας  ανακοίνωσαν σήμερα  τα υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Για την καλύτερη εφαρμογή του μέτρου, τα δύο υπουργεία διευκρινίζουν τα εξής:

•    Η περίοδος εφαρμογής της δράσης αφορά το διάστημα 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται τόσο η αναχώρηση, όσο και η επιστροφή τους στο νησί που υπηρετούν.

•    Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές θα οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται α) το σχολείο που υπηρετούν, β) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι καθώς και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν.

•    Λόγω απόστασης των νησιών, η βεβαίωση δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας (από faχ ή e-mail, δηλαδή).

•    Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα) των μετακινούμενων

•    Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:

ANEK LINES
BLUE STAR FERRIES
FAST FERRIES
GOLDEN STAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS
KEFALONIAN LINES
SEAJET
SUPERFAST FERRIES
ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ

 

 

Σχόλια (1)

Κώστας
|

Γιατί, οι μόνιμοι που φυλάττουν χρόνια Θερμοπύλες στην άγονη γραμμή, πλούσιοι είναι ή ούρησαν στο φρέαρ?


Διεύθυνση URL: https://www.esos.gr/arthra/54662/ekptosi-50-sta-eisitiria-ton-anapliroton-ekpaideytikon-poy-ypiretoyn-sta-nisia-enopsei