Συνέντευξη Τύπου Πρυτάνεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων

16/12/2014

Άκουσε το άρθρο

Συνέντευξη Τύπου στους εκπαιδευτικούς συντάκτες, θα παραχωρήσουν αύριο οι Πρυτανικές αρχές των Πανεπιστημίων της Αθήνας και Πειραιά για το θέμα της Διαθεσιμότητας των Διοικητικών Υπαλλήλων.

Η Συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 , ώρα 12:30 , στο Πολιτιστικό Κέντρο- Κτήριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 48 και Σίνα).

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου για το μέτρο της διαθεσιμότητας και τις δραματικές επιπτώσεις του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30, στην Αίθουσα της Συγκλήτου του Α.Π.Θ.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού του Α.Π.Θ., Καθηγητής Θεόδωρος Λαόπουλος, η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων του Α.Π.Θ., Καθηγήτρια Παρασκευή Αργυροπούλου – Πατάκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Α.Π.Θ., Γιάννης Κουρμούλης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σάββας Παπαδόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ