Αλλάζουν και οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης

Έτοιμη η υπουργική απόφαση

09/04/2015

Ενημερώθηκε: 09/04/2015, 14:56

Άκουσε το άρθρο

Εντός της ημέρας υπογράφεται από τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά η απόφαση με την οποία τοποθετούνται οι 13 νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, ύστερα πό σχετική δημόσια πρόσκληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του esos αλλάζουν και οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές και δεν επιλέχθηκε κανείς από τους νυν παρότι κάποιοι από αυτούς κατέθεσαν αίτηση.

Το esos θα σας ενηγεμερώσει άμεσα για όποιες άλλες πληροφορίες.

Σχόλια (5)

Α.Β.
|

Α.ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 09 Απρ 2015 14:37 :
"Δεν ξέρω τι θέλει ή τι μπορεί να αλλάξει η σημερινή κυβέρνηση.Ελπίζω όμως να μην πειράξει την αξιοκρατία που επικρατεί τα τελευταία 20-30 χρόνια. "

Αγαπητέ, αν η παρατήρησή σου έχει ειρωνικό χαρακτήρα καλώς....
Αν όχι, μάλλον τα τελευταία 20-30 χρόνια ζείς σε ένα παράλληλο σύμπαν ......

Α.ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
|

Δεν ξέρω τι θέλει ή τι μπορεί να αλλάξει η σημερινή κυβέρνηση.Ελπίζω όμως να μην πειράξει την αξιοκρατία που επικρατεί τα τελευταία 20-30 χρόνια.

Φώτης
|

Πότε θα βγει ένα υπουργός να πει ότι "θέλω αυτά τα 13 άτομα να με βοηθήσουν και είναι δική μου επιλογή" Ούτε κριτήρια, ούτε τίποτα. Με αυτούς θέλω να συνεργαστώ, τίποτα άλλο.
Αφού έτσι πρέπει να γίνεται, έτσι γίνεται και το ξέρουν όλοι, τι βλακείες μας λένε συνέχεια για αξιοκρατία και άλλες μπαρούφες. Υποτίθεται θα αλλάζαμε εποχή και θα υπήρχε ειλικρίνεια

Sakis
|

Καθαρά κομματικά θα είναι τα κριτήρια ,όπως συνέβαινε τόσα χρονια...Λογικό το βρίσκω να μην θέλουν να αφήσουν στις ίδιες θέσεις τα ίδια πρόσωπα.

Γιώργος
|

Μετά την ανακοίνωση, θα ήταν ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν και με τι κριτήρια επιλέχθηκαν...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ