Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σίτιση των φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

26/08/2015

Άκουσε το άρθρο

Με την υπ' αριθ. 5248/2015 απόφαση του Τμήματος Μείζονος- Επταμελους Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  έγινε αμετάκλητα δεκτό ότι ήταν νόμιμες οι πράξεις της σημερινής διοίκησης του Πανεπιστημίου, αναφορικά με την ακύρωση του επίμαχου διαγωνισμού για τη σίτιση των δικαιούμενων φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και την επαναπροκήρυξη νέου διεθνούς διαγωνισμού.

Τα παραπάνω τονίζει με ανακοίνωσή του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σημειώνει τα εξής:

Α. Το αρμόδιο συνταγματικά, ανώτατο δημοσιονομικό Δικαστήριο της χώρας κατέληξε ότι ορθά και αιτιολογημένα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου, ενεργώντας στο πλαίσιο της νομιμότητας και προς προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, αποφάσισε να μην επικυρώσει εκ των υστέρων την ενλόγω διαγωνιστική διαδικασία και να προβεί στην επαναπροκήρυξη νέου διαγωνισμού.

Β. Η παρούσα διοίκηση του Δ.Π.Θ. ακολουθεί πιστά τις αποφάσεις των Δικαστηρίων και τη νομιμότητα, για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και του κύρους του Πανεπιστημίου απέναντι σε όλους εκείνους, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον τόσο του ίδιου του Πανεπιστημίου μας, όσο και της διοίκησής του, εξυπηρετώντας προσωπικές και πολλές φορές μη σύννομες σκοπιμότητες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ