Στο “τραπέζι” του διαλόγου και η επαναλειτουργία των Γραφείων Εκπαίδευσης

24/12/2015

Ενημερώθηκε: 26/12/2015, 19:01

Άκουσε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία, θα εξεταστούν οι υποβληθείσες προτάσεις για την επαναλειτουργία των Γραφείων Εκπαίδευσης, δήλωσε , εγγράφως, στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, απαντώντας σε αναφορά των Βουλευτών Σταύρο Τάσσο, Μαν. Συντυχάκη  και Διαμ. Μανωλάκου, σχετικά με το αίτημα επαναλειτουργίας του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου.

Ο υπουργός Παιδείας υπενθυμίζει  ότι με το άρθρο 43 του Ν.4027/11 έχουν καταργηθεί τα Γραφεία Δ/θμιας Εκπαίδευσης που υπήρχαν στους νομούς της χώρας.  

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Σχόλια (3)

Mr Νίκος
|

Οι προηγούμενοι έλεγαν να συγχωνεύσουν τις περιφερειακές με τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ετούτοι θέλουν να τα απλώσουν πάλι όλα.
Για να θυμηθούμε, τι άλλο λείπει από τα παλιά; ναι, τα πολυκλαδικά, κύριε υπουργέ θέλω να επανεξετάσετε και το θέμα των πολυκλαδικών

mnimoniakos
|

Κύριε Φίλη. Πίστευα ότι είσαι λίγο άσχετος με τα θέματα Παιδείας αλλα με αυτά που είπες για επαναλειτουργεία των γραφείων Εκπσης κατάλαβα ότι είσαι ΠΟΛΥ επικίνδυνος και για την Παιδεία και για την χώρα. Κύριοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ..........ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ- ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΤΕ- ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ . ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΠΣΗΣ ΚΑΙ ΣΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΚΟΙ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ .

loyk
|

γυριζουμε χρονια πισω. Προφανως για να βολεψουμε και αλλα δικα μας παιδια. Δεν φθανουν οι θεσεις των Δ/ντων Εκπ/σης. Ελεος πια!!!!! για αυτους υπαρχουν λεφτα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ