Το Ποτάμι αποκαλεί το Ν. Φίλη εισπράκτορα των οικονομικών ενισχύσεων στην Αυγή και μαστροχαλαστής της παιδείας

24/01/2016

Άκουσε το άρθρο

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη χρησιμοποιεί σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για να απαντήσει  στη δήλωση του υπουργού ότι “Τα συμφέροντα της διαπλοκής που το πριμοδότησαν, τώρα θέλουν να το στείλουν προίκα στον κύριο Μητσοτάκη. Χωρίς ιδεολογία, χωρίς μέλη, χωρίς σαφείς κοινωνικές αναφορές, μια μεταμοντέρνα εκδοχή στο πολιτικό σύστημα, που οδηγείται τώρα στη ρευστοποίηση. Νομίζω όμως ότι κι εκεί θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις”.

Το Ποτάμι στην ανακοίνωση που εξέδωσε   απαντά στον κ. Φίλη, ως εξής:

Ο κ. Φίλης, ο μαστροχαλαστής της παιδείας, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από το βαρύ υπουργικό του πρόγραμμα και να ασχοληθεί με το Ποτάμι.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι η διαπλοκή σπρώχνει το Ποτάμι στον Μητσοτάκη.

Ως εισπράκτορας τόσα χρόνια των οικονομικών ενισχύσεων κάθε τύπου προς την Αυγή, προφανώς κάτι ξέρει περί διαπλοκής. Δεν ξέρει όμως το Ποτάμι.

Το Ποτάμι δεν έχει ούτε Σπίρτζηδες, ούτε Φλαμπουράρηδες. Ως εκ τούτου, ούτε του τα «σπρώχνουν» ούτε «σπρώχνεται».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ