Γ. Μαυρωτάς:Το λιβελλογράφημα θα το πάρει πίσω ο Ν. Φίλης;

17/10/2016

Ενημερώθηκε: 17/10/2016, 22:46

Άκουσε το άρθρο

Μαζί με την νομοτεχνική βελτίωση για τους ΕΔΙΠ θα πάρει πίσω και το λιβελλογράφημα που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας  αναφερόμενος σε εμένα, επειδή αντέδρασα σ’ εκείνη τη διάταξη, χαρακτηρίζοντάς με ως ανίδεο, μουλωχτό υπονομευτή που διαστρέφει την αλήθεια.

Το ερώτημα αυτό διατύπωσε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς,  με αφορμή την κατάργηση της ρύθμισης για τους ΕΔΙΠ που ψηφίστηκε πρόσφατα και σημείωσε τα εξής:

-Με τέτοιες κοινοβουλευτικές πρακτικές, όπως και του κ. Φίλη πριν από ένα μήνα, με τη νομοτεχνική βελτίωση για τους ΕΔΙΠ, που τώρα αποσύρει με την τροπολογία που φέρνει, ασφαλώς και δεν είσαστε η κάθε λέξη του Συντάγματος.

-Ειδικά στα κοινοβουλευτικά θέματα, είστε, μάλλον, η κάθε ανορθογραφία του.

- Τελικά, όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, με την απόσυρση φάνηκε ποιος είναι ο ανίδεος και ποιος διαστρέφει την αλήθεια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

ΚΚ
|

Μπράβο "κύριε" Μαυρωτά..πανηγυρίστε τώρα που για άλλη μια φορά απαξιώνετε έναν ολόκληρο κλάδο και αγνοείτε επιδεικτικά κάποιους που μπορεί αν έχουν περισσότερα προσόντα κι από εσάς...Βρείτε εσείς τις πιστώσεις "κύριε" Μαυρωτά για τις "ανοιχτές" διαδικασίες...

Ελεάνα Α.
|

Γιατι τέτοιο μένος πια με τους ΕΔΙΠ;
Γιατί τόση ανθρωποφαγία;
Και οι ΕΔΙΠ είναι επιστήμονες και με πολλά προσόντα, όχι μόνο οι δικοί σας διδάκτορες!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ