Α. Λιάκος: Καταστροφή η ανάθεση στον Κ. Ζουράρι τα Δημοτικά και Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση

"Η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική στα ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό και την Παιδεία".

29/11/2016

Ενημερώθηκε: 30/11/2016, 08:43

Άκουσε το άρθρο

Η ανακοίνωσή   ότι  έχει ανατεθεί στον υφυπουργό Παιδείας Κ. Ζουράρι η ευθύνη της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό, αλλά και το Δημοτικό Σχολείο θα είναι ολική καταστροφή!

Τη δήλωση αυτή έκανε στο esos ο πρόεδρος του Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία Αντώνης Λιάκος , ενώ σημειώνει τα εξής:

-Δυστυχώς το φαινόμενο Ζουράρη δείχνει, μαζί με την κρίση στο υπουργείο Πολιτισμού, ότι υπάρχει ευρύτερο πρόβλημα.

-Η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική στα ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό και την Παιδεία.

-Ο άξονας παιδείας-πολιτισμού δεν είναι δευτερεύων σε σχέση με τον άξονα της οικονομίας.

-Η αποτυχία εδώ θα πληρωθεί ακριβά και με συνέπειες σε βάθος χρόνου.

-Δεν έχω την πρόθεση να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον υφυπουργό κ. Ζουράρη (η αρλουμπολογία δεν αντιμετωπίζεται με επιχειρήματα) αλλά όσα είπε στο ραδιόφωνο του Alpha είναι παντελώς ανυπόστατα.

-Τόσο ως προς την αποχώρηση μου από το υπουργείο λόγω των αντιδράσεων της ΟΛΜΕ, όσο επίσης και όσα μου αποδίδει ως προς το θέμα συνέχεια/ασυνέχεια του έθνους.

-Παντελώς ανυπόστατα. Δεν μπαίνω σε συζήτηση για τα ζητήματα αυτά, τα γραπτά μου είναι δημόσια δεν έχουν ανάγκη συνηγορίας.

 

Σχόλια (3)

Thanasis
|

Θλιβερή η ενδο-αριστερή αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της αριστερής παρένθεσης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|

βρε που πάμε;που μας οδηγούν σαν πρόβατα;ολοι εσεις που ψηφισατε ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ γιατι δεν αντιδράτε μπροστα σε αυτο το εκτρωμα που συντελείται στη χωρα μας;

ΗΡΑ
|

Ε, λοιπόν, ναι, ο Λιάκος φαίνεται πως θα βρει το μάστορά του στο πρόσωπο του κ. Ζουράρι ! Το γεγονός και μόνο ότι ο κ. Λιάκος θεωρεί
" καταστροφή την ανάθεση των Δημοτικών και της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης" στον κ. Ζουράρι δείχνει τον πανικό των που βλέπουν να τίθεται υπό αμφισβήτηση Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ στρατηγικός στόχος που δεν είναι άλλος από τον πλήρη έλεγχο των δύο βασικών πυλώνων της κοινωνίας: ΠΑΙΔΕΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...
Ζουράρι, μαζί σου ελληνοκεντρικώς και ελληνοπρεπώς και βαθύτατα αντιφασιστικώς!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ