Διαγωνισμός: Είστε πρωτοπόρος στον τομέα της εκπαίδευσης;

01/12/2016

Ενημερώθηκε: 01/12/2016, 10:57

Άκουσε το άρθρο

Δίνετε κίνητρα στους μαθητές σας για να πάρετε το καλύτερο από αυτούς, για να ανακαλύψετε τα ξεχωριστά ταλέντα τους και για να μάθουν μέσα από τον πειραματισμό; Αν ΝΑΙ, είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες και το πάθος σας για διδασκαλία και με άλλους εκπαιδευτικούς!

Πατήστε εδώ για όλες τις πληροφορίες

Η Ultimaker σας προκαλεί να δημιουργήσετε ένα project σχετικό με την 3D εκτύπωση με τους μαθητές σας. Κοινοποιήστε το project σας στην πλατφόρμα 3D εκτύπωσης και όχι μόνο θα είστε ένας πρωτοπόρος της εκπαίδευσης, αλλά επίσης μπορεί να κερδίσετε έναν 3D εκτυπωτή Ultimaker που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα!

Πολλά θέματα / αντικείμενα προσφέρονται για 3D εκτύπωση. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας! Δεν χρειάζεται να είναι ένα μεγάλο project, αρκεί οι μαθητές να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, να μάθουν και να διασκεδάσουν!

Χρησιμοποιείστε τον 3D εκτυπωτή ως εργαλείο και μετατρέψτε τις ιδέες σε χειροπιαστή, φυσική μορφή. Ανεξαρτήτως ηλικίας, ο 3D εκτυπωτής στην τάξη σας ωθεί να γίνετε δημιουργικός και να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και το περιβάλλον γύρω σας.

Ως καινοτόμος της εκπαίδευσης στην πλατφόρμα 3D εκτύπωσης για την εκπαίδευση, θα εμπνεύσετε και άλλους εκπαιδευτικούς. Θα βοηθήσετε επίσης ώστε η 3D εκτύπωση να προσθέσει επιπλέον αξία στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα σπουδών. Εάν αυτό σας ακούγεται ελκυστικό, υποβάλετε το project σας στη NeoMech info@neomech.gr (επίσημο αντιπρόσωπο της Ultimaker για την Ελλάδα) πριν την 31η Δεκεμβρίου 2016 και πιθανώς να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει έναν 3D εκτυπωτή Ultimaker για την τάξη σας. Ποιος ξέρει, ίσως εμπνεύσετε τους μαθητές σας να γίνουν μελλοντικοί δημιουργοί, σχεδιαστές προϊόντων, έμποροι, διαχειριστές έργων, επιχειρηματίες ή ακόμη και εκπαιδευτικοί!
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ