Καταγραφή πλήθους άδειων Ξυλοπαλετών από τις Σχολικές Μονάδες της Αττικής

26/09/2018

Άκουσε το άρθρο

Στα πλαίσια της προσπάθειας εκλογίκευσης του συνολικού κόστους διαχείρισης του κύκλου βιβλιοπαραγωγής (παραγωγή – συσκευασία - διανομή) έχει ζητηθεί από τις Σχολικές Μονάδες του νομού Αττικής η καταγραφή του πλήθους άδειων Ξυλοπαλετών (γνήσιες Ευρωπαλέτες) που βρίσκονται στη διάθεσή τους, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραλαβής τους.

Η δήλωση πραγματοποιείται στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων στο μενού «Αποθέματα» και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.

Διευκρινίσεις:

• Οι παλέτες που θα δηλωθούν θα πρέπει να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και όχι σπασμένες ή διαλυμένες.

• Οι Σχολικές Μονάδες που λειτουργούν και σαν Κέντρα Διανομής θα δηλώσουν τον αριθμό παλετών τους στη σελίδα που διαθέτουν σαν Σχολικές Μονάδες.

• Από τη δήλωση εξαιρούνται οι Σχολικές Μονάδες των Δήμων ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, ΑΙΓΙΝΑΣ, ΚΥΘΗΡΩΝ, ΠΟΡΟΥ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΣΠΕΤΣΩΝ, ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ, ΥΔΡΑΣ λόγω αδυναμίας παραλαβής των ξυλοπαλετών.

Μετά την επεξεργασία των στοιχείων που θα δηλωθούν, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από τον ΔΙΟΦΑΝΤΟ για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η περισυλλογή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
|

Για τρία χρόνια αναμένουμε το Υπουργείο να ορίσει πότε, ποιος και πώς θα παραλάβει τις παλέτες. Τώρα τις θυμήθηκαν; Μήπως θα μας διαθέσουν και νέα αποθήκη για να τις φυλάμε τόσα χρόνια;
Τα βιβλία που χρησιμοποιήθηκαν και επαναχρησιμοποιήθηκαν επί έτη και πρέπει να ανακυκλωθούν, ποιος και πότε θα τα παραλάβει; Εϊναι τόσο δύσκολο να οριστεί μια εταιρεία ή ο εκάστοτε Δήμος, για να τα παραλάβει;
Όλη τη "σαβούρα" αυτή (παλέτες, άχρηστα βιβλία κλπ.) πού θα την φυλάμε, αξιότιμοι κκ. του ΥΠΠΕΘ;
Τα ποντίκια θα μας φάνε σε λιγο ζωντανούς..., γιατί χρήματα για απεντομώσεις και μυοκτονίες δεν έχουμε...!

νικος
|

Εδώ που μας έχετε καταντήσει, τις παλέτες τις παίρνουμε στο σπίτι να τις κάψουμε στη σομπα.

Προβλήματα εκπαίδευσης
|

ευτυχώς βαίνουν μειούμενα τα προβλήματα της εκπαίδευσης...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ