ΕΑΠ: Παρουσίαση του βιβλίου Μύθος/Μύθοι στη λογοτεχνία

17/04/2024

Ενημερώθηκε: 17/04/2024, 10:15

Άκουσε το άρθρο

 Στον φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου Πολύεδρο στην πόλη της Πάτρας, την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  του τόμου Πρακτικών του Ζ΄ Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας, με τίτλο Μύθος/Μύθοι στη λογοτεχνία, από τις εκδόσεις  ΕΑΠ (2023).

Την έκδοση παρουσίασαν  η Αν. Καθ. Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ,   Αντιγόνη Βλαβιανού, και η Αν. Καθ. Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών,  Άννα Κατσιγιάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης,  πνευματικοί άνθρωποι του τόπου, μέλη ΔΕΠ, καθώς και μέλη του διοικητικού προσωπικού του ΕΑΠ. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ