Ο Θελόγος Κ. Γούλας διορίστηκε, εκ νέου, Γενικός Διευθυντής στη Σιβιτανίδειο

Για τη θέση αυτή είχαν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας,μετά από σχετική προκήρυξη, και δύο ακόμη στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

23/04/2024

Ενημερώθηκε: 23/04/2024, 07:25

Άκουσε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Γούλας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, διορίστηκε εκ νέου, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, με τριετή θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του esos για τη θέση αυτή είχαν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας,μετά από σχετική προκήρυξη, και δύο ακόμη στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Ο Κωνσταντίνος Γούλας διορίστηκε, για πρώτη φορά, στη θέση αυτή, το 2020, από την Νίκη Κεραμέως.

Το Βιογραφικό

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως καθηγητής θεολόγος, κατόπιν ειδικής αξιολόγησης, στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης (PhD) του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M. Phil.) από την ίδια Σχολή. Έχει παρουσιάσει αρκετές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια – ημερίδες και διαθέτει σημαντική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, διατέλεσε Πρόεδρος του Φοιτητικού Θεολογικού Συνδέσμου (Φ.Θ.Σ.), Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Φοιτητικού Θεολογικού Συνδέσμου (Μ.Φ.Θ.Σ.), μέλος της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος Διοικητικού – Οικονομικού Ελλάδας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.), μέλος Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.) και μέλος του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής. Είναι μέλος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Θεματικός εκπρόσωπος Παιδείας Α2 ΝΟΔΕ Αθηνών.

Σχόλια (9)

Άντε και μηχανικό αυτοκινήτων στα Εκκλησιαστικά!
|

Δεν αμφιβάλλω ότι είναι σοβαρός καθηγητής θεολόγος αλλά διευθυντής σε μια... τεχνική σχολή;;

Τώρα θα μου πεις γιατί βάζουν διευθυντές στα δημόσια νοσοκομεία άσχετους κι όχι γιατρούς; Μα για αυτό πάνε άθλια τα δημόσια νοσοκομεία!

Αξιος
|

Μπράβο Κώστα, δείξε τι αξίζεις!

ΠΟΛΙΤΕΣ
|

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο "ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ".
ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ , ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ Η ΝΟΠΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟΥ "ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ" ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ......ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ .....ΣΤΡΑΒΩΣΕ.....

Ερώτημα
|

Ποιοι υποψήφιοι αποκλείστηκαν;

Alekos Salonikios
|

...γιατί ο πρώτος μη τεχνικής ειδικότητας εκπ/κός που τοποθετείται διευθυντής τεχνικού σχολείου είναι;
Γέμισαν τα ΕΠΑΛ με διευθυντές φιλολόγους... (θα υπάρχει, φαίνεται, έλλειμμα σε τεχνικές ειδικότητες...). Καιρός να τοποθετηθούν και Μηχανολόγοι στα εκκλησιαστικά σχολεία...

Νικος
|

Εφόσον οι σχετικές προκηρύξεις δεν αποκλείουν κάποιον πως έρχεστε κάποιοι και βάζετε τίτλους ταμπέλες και φραγμούς; Και επίσης από που προκυπτει πως ένας τεχνικαριος είναι καλύτερος στη διοίκηση από έναν μαθηματικό η φιλόλογο η θεολόγο όπως εν προκειμενω;;; Εεε;;; Η διαχείριση προσωπικού θελει ταλέντο ασχέτως ειδικότητας! Να προσέχουμε λοιπόν τι λέμε εδώ!! Τώρα αν πονάει τόσο… τι να πω!!

o kanenas
|

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ

Χρήστος
|

Μήπως καλύτερα Μητροπολίτη να τοποθετούσανε, θα ήταν πιο καλό για την τεχνική εκπαίδευση να δούμε τις έννοιες αυτές από μια μεταφυσκική άποψη....

Εκπαιδευτικός
|

Σε μία 100% τεχνική και επαγγελματική σχολή έχουμε διευθυντή ...Θεολόγο...
Τι να πει κανείς...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ