Α ́ Κύκλος Κινητικότητας: Οδηγίες προς τους φορείς προέλευσης και υποδοχής

25/04/2024

Άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιο με οδηγίες προς τους φορείς προέλευσης και υποδοχής για την υλοποίηση του Α ́ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2024,  εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σχόλια (7)

Εύη
|

Εμένα με έκοψαν από τον Δήμο γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του 80% για 0,4. Δε θα μπορούσε αυτό το 0,4 να πάει αυτόματα στο 80% ή είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου πως θα το διαχειριστεί?

Αναστασια
|

Πως θα μάθω αν όντως η υπηρεσία μου δεν τηρήσει τι 65 της 100 αφού από τις καταστάσεις τις οποίες έστειλαν στην υπηρεσία οι θέσεις ειναι παραπάνω από από 32 που αν αφαιρούν ως αιτιολογία στην μη αποδέσμευση μου

ΣΤΕΛΛΑ
|

ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟ 80% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ¨
Για δήμους στους οποίους καταργούνται νομικά πρόσωπα σύμφωνα με το παρόν Μέρος, το ποσοστό της παρ. 4 του άρθρου 4 του ν. 4440/2016 (Α ́224) περί κινητικότητας, ανέρχεται στο ογδόντα τοις εκατό (80%) έως τις 31.12.2026.».

ΣΤΑΘ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
|

Πώς θα ξέρω εάν η υπηρεσία μου με αποδεσμεύει και εάν καλύπτεται το ποσοστό του 65%? Έχω ήδη υποβάλει αίτηση

Σοφία Θ.
|

Οταν είχες κάνει την αίτηση υπήρχε πρόβλημα; Καλυπτόταν το 65 τοις εκατό; Προσεξε, γιατί στην εγκύκλιο λέει ότι απαιτείται να καλύπτεται η προϋπόθεση όταν κάνεις την αίτηση! Εδώ είναι το κλειδί.

Θοδωρής
|

Να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή μέσω ηλ ταχυδρομείου με την επιτροπή κινητικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών

Αναστασια
|

Η υπηρεσία μου δεν με αποδεσμεύει γιατί έχω πρόβλημα με το 65 της 100 παρ όλο που στην αρχή δεν είχα έβγαλαν τα αποτελέσματα την Δευτέρα ότι με αποδεσμεύουν ενώ την Τετάρτη τα απέσυραν γιατί είχαν κάνει λάθος τι μπορώ να κάνω;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ