Μεταβολή περιεχομένου για το βιβλίο της Γεωγραφίας της Ε' τάξης Δημοτικού

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων που διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της Γεωγραφίας να επισημάνουν στους μαθητές τη διόρθωση

12/11/2014

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας λαμβάνοντας υπόψη τη με αριθμ. 09/17-02-2014 Πράξη του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., αναφορικά με το περιεχόμενο του βιβλίου της Γεωγραφίας της Ε' Τάξης Δημοτικού, των Κουτσόπουλου, Σωτηράκου, Τατσογλου και Ζωγογιάννη, η οποία αναφέρεται στα στοιχεία του πίνακα της σελίδας 48 (κεφάλαιο 13) με στήλεc «Μεγαλύτερα Βουνά» - «Υψος» - «Διαμέρισμα», επισημαίνει τους εκπαιδευτικούς τα κάτωθι:

Στην πρώτη γραμμή του εν λόγω πίνακα για το βουνό «Όλυμπος» και στο τρίτο κελί για το «Διαμέρισμα» στο οποίο βρίσκεται, αναφέρεται η «Θεσσαλία», ενώ από παράλειψη δεν έχει συμπεριληφθεί και το γεωγραφικό διαμέρισμα «Μακεδονία».

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων που διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της Γεωγραφίας να επισημάνουν στους μαθητές τη διόρθωση του λεκτικού «Θεσσαλία» με το λεκτικό «Θεσσαλία-Μακεδονία»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ