Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κάλυψη κενών θέσεων Διευθυντών Σχολείων

Οδηγίες Ν. Φίλη για την κάλυψη των κενών θέσεων Διευθυντών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

30/09/2015

Ενημερώθηκε: 01/10/2015, 14:39

Άκουσε το άρθρο

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκίνησαν τις διαδικασίες  για την κάλυψη κενών θέσεων Διευθυντών Σχολείων, στα οποία δεν είχαν εκλεγεί Διευθυντές.

Ηδη σε  πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αναρτήθηκαν οι  Προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διευθυντών σχολείων στα οποία δεν είχαν εκλεγεί Διευθυντές.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι Διευθυντές μπορούν να επισκεφθούν τους ιστότοπους των Διευθύνσεων (ΕΔΩ) και να  ενημερωθούν για τις Προσκλήσεις.

Θυμίζουμε ότι χθες ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης  απέστειλε  πρός τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  οδηγίες,  σχετικά με την κάλυψη κενών θέσεων Διευθυντών – Υποδιευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εργαστηριακών κέντρων και υπευθύνων τομέων Ε.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ