Το Πολυτεχνείο Κρήτης απαντά σε δημοσιεύματα για δίδακτρα Μεταπτυχιακού ύψους 16.000 ευρώ

17/03/2016

Άκουσε το άρθρο

Σε άρθρο ημερήσιας εφημερίδας που δημοσιεύτηκε στις 14-3-2016 αναφέρεται ότι τα δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές "φτάνουν ως και τις 16.000 ευρώ σε Τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης".  

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δεν προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με δίδακτρα 16.000 ευρώ.  Προφανώς το άρθρο αναφέρεται σε ένα διεθνές μεταπτυχιακό στο οποίο συμμετέχει το Πολυτεχνείο Κρήτης στην "Προχωρημένη Επιστήμη Αργίλων" (IMACS - International Master in Advanced Clay Science -https://www.tuc.gr/2943.html ) στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS MUNDUS στο οποίο η Ευρωπαϊκή συμμετοχή ήταν στα 16.000 ευρώ ανά φοιτητή.  Τα χρήματα ήταν για την διαχείριση του συνολικού προγράμματος για το Ίδρυμα (University of Poitiers) που έκανε το συντονισμό και όχι για το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στην ιστοσελίδα του IMACS  (http://www.master-imacs.org/2015-overview/registration-fees-2015.php) φαίνεται ότι τα δίδακτρα για το Πολυτεχνείο Κρήτης ανέρχονται στα 700 ευρώ το εξάμηνο.  Τα δίδακτρα αυτά καλύπτονται από το πρόγραμμα ERASMUS για τους φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτό.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ