Σήμερα η επίσκεψη Κ. Γαβρόγλου στον Αρχιεπίσκοπο

Ο κ. Ιερώνυμος θα απαιτήσει από τον υπουργό Παιδείας να είναι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του για το μάθημα των Θρησκευτικών και θα ζητήσει το «πάγωμα» για φέτος το νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

21/11/2016

Ενημερώθηκε: 21/11/2016, 06:16

Άκουσε το άρθρο

Σήμαρα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου , στις  6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου  με τον  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών   Ιερώνυμο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αρχιεπισκοπή.

Πρόκειται για την καθιερωμένη επίσκεψη  του εκάστοτε νέου υπουργού Παιδείας στην Αρχιεπισκοπή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Επίσης στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο γραφείο του υπουργού Παιδείας.

Η επίσκεψη του κ. Γραβρόγλου στην Αρχιεπισκοπή πραγματοποιείται μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση της ιεραρχίας, όπου υπάρχει το θέμα το Θρησκευτικών .

Ο κ. Ιερώνυμος θα απαιτήσει από τον υπουργό Παιδείας να είναι ξεκάθαρος ως  προς τις προθέσεις του για το μάθημα των Θρησκευτικών  και θα ζητήσει το «πάγωμα» για φέτος το νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Τις θέσεις του κ. Γαβρόγλου θα μεταφέρει ο Μακαριότατος , την επόμενη ημέρα , στην ολομέλεια των ιεραρχών.

 

Σχόλια (2)

Κατερινα
|

Είμαστε ευρωπαϊκή δημοκρατία ,όχι θεοκρατικο καθεστώς. ........άλλωστε. ....

ΗΡΑ
|

Η συνάντηση, λέει, θα γίνει στην Αρχιεπισκοπή. Ο δε Ιερώνυμος, λέει και ξαναλέει, θα Α Π Α Ι Τ Η Σ Ε Ι από τον νέο Υπουργό Παιδείας ... κ.λπ. κ.λπ. Κι αυτός, στον νέο Υπουργό αναφέρομαι, προχθές ακόμα, ανήμερα της 43ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στη Βουλή των Ελλήνων έθετε το ερώτημα : Είναι όμως δημοκρατικό το σχολείο μας; Την ίδια ώρα ο υποψήφιος πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στο Άγιο Όρος κατέθετε - ΔΗΜΟΣΙΩΣ παρακαλώ! - ενώπιον γνωστού ηγουμένου Μονής τη δική του ομολογία πίστως !!! Τι σημασία έχει, αλήθεια , αν πράγματι πιστεύει ή δεν πιστεύει; Σημασία έχει να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι πιστεύει. Αλήθεια, βρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και Νεοδημοκράτες, θα μπορούσαν όλα αυτά τα ιλαροτραγικά να συμβούν επί πρωθυπουργίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή; Ποιος είδε το ... Θεό και δεν τον φοβήθηκε ! Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην πατρίδα μας σήμερα,το επίπεδο και η ποιότητα της... δημοκρατίας που ζούμε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ