Τα θέματα στα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων των παραπάνω μαθημάτων θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι βαθμολογητές απαιτούν διευκρινίσεις από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, και η κανονική βαθμολόγηση το Παρασκευή

04/06/2025

Ενημερώθηκε: 04/06/2025, 10:13

Άκουσε το άρθρο

Στα μαθήματα  Λατινικά (Ανθρωπιστικών Σπουδών, Χημεία  (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας)και Πληροφορική (Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, διαγωνίζονται  σήμερα, Τετάρτη,  στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις οι  μαθητές των ΓΕΛ.

Για να δείτε τα θέματα πατήστε, αντίστοιχα, παρακάτω:

Λατινικά 

Χημεία  

Πληροφορική

Επίσης οι έμπειροι καθηγητές της "Πολύτροπης Αρμονίας", μέσω του esos, θα σας  μεταφέρουν τις απαντήσεις επί των θεμάτων .

Η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων των παραπάνω μαθημάτων θα ξεκινήσει  αύριο, Πέμπτη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι βαθμολογητές απαιτούν διευκρινίσεις από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, και η κανονική βαθμολόγηση το  Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, εκτός και αν η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων αποφασίσει νωρίτερα.

 

Σχόλια (1)

Επιτηρητής
|

Μετά λύπης μας βλέπουμε ότι δεν γράφουν οι μαθητές. Κρίμα τα χρήματα που δίνουν οι γονείς. Θα έπρεπε αυτά τα παιδιά να φοιτούν σε επαγγελματικό λύκειο και να συνεχίζουν μετά για τις ΣΑΕΚ. Επίσης, θα πρέπει στην Γ Γυμνασίου να μπει πάλι το μάθημα του ΣΕΠ καθώς επίσης και γραφείο ενημέρωσης των γονιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ