Η προσωπική εξομολόγηση του νέου προέδρου του ΔΟΑΤΑΠ

31/01/2020

Ενημερώθηκε: 01/02/2020, 07:04

Άκουσε το άρθρο

Θα κάνω άλλη μια προσωπική εξομολόγηση, δεν θα το κάνω για να πω για μένα το κάνω  για να τιμήσω τους συνεργάτες μου. Ανήκω σε μια εξαιρετική ερευνητική ομάδα το τμήμα φυσικής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, περνάμε πάρα πολύ ωραία, μαζί με τους συναδέλφους μου τους υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές και δεν είχα πολύ σημαντικό λόγο να αφήσω αυτήν την ωραία ακαδημαϊκή ατμόσφαιρα. Όταν μου έγινε η πρόταση το σκέφτηκα πολλές μέρες, δεν ήταν μια απάντηση επιπόλαια. Σκέφτηκα το εξής: Τόσα χρόνια έντονο επίμονο δημόσιο λόγο για τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού πανεπιστημίου και της εκπαίδευσης είπα στον εαυτό μου δες τώρα αν μπορείς να τα κανείς και πράξη, όχι μόνο να μιλάς. Και έτσι ήταν που αποφάσισα να βάλω ένα στοίχημα με τον εαυτό μου να αναλάβω αυτή τη βαριά ευθύνη και τώρα να σταματήσω να μιλάω και να πράττω, να βάλω σε εφαρμογή τα οράματα μου για τις ιδέες μου, αλλά πάντα μέσα στο αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει.

Τα παραπάνω είπε σήμερα   ο νέος πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ Καθηγητής Ορέστης Καλογήρου, στους Βουλευτές της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

 

Σχόλια (3)

Ωραία ατμόσφαιρα
|

Άλλος για το οραματικό τραίνο μιας θέσης διακυβέρνησης;...

Περνάμε ωραία
|

Πόσα διδακτορικά και μεταπτυχιακά στη νανοτεχνολογία χρειάζεται η Ελλάδα; Πόσοι απασχολούνται στο συγκεκριμένο αντικείμενο;

ΑΣΕΠΙΤΗΣ
|

άλλος ένας....διαχειριστής!!!!
Όποιος ξεκινάει με τέτοια οράματα (προσωπικά) φεύγει νύχτα.....
Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους....δυστυχώς όμως η προϊστορία ΠΑΝΤΑ επαληθεύεται

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ