Έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους ιστότοπους «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

21/08/2020

Άκουσε το άρθρο

Έρευνα διενεργεί  η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , με εντολή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, σχετικά με τη λειτουργία ιστότοπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που φέρουν  το μήνυμα  «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα κοινοποιηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

CSI Μαϊάμι+FBI+Interpol+MI6
|

Δηλαδή μπορεί να δούμε καμιά μητέρα πίσω από τα κάγκελα και τα παιδιά της στο Χαμόγελο???
Το μήνυμα όπως διαβάζω εδώ στο esos είναι, "κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο". Τί εννοεί όμως?
-Εάν πχ εννοεί, "δεν στέλνω το παιδί μου στο σχολείο με μάσκα αλλά το κρατάω σπίτι."?
-Εάν πάλι εννοεί, "δεν στέλνω το παιδί μου στο σχολείο με μάσκα, αφού εδώ και το ΙΔΙΟ το κράτος, κανένα μέτρο προστασίας δεν παίρνει."? (πχ αριθμός μαθητών ανά τάξη, επαρκής αίθουσες, test για covid πριν την έναρξη κλπ).
-Εάν τέλος εννοεί, "δεν στέλνω το παιδί μου στο σχολείο με μάσκα, αφού το ίδιο το κράτος "κατάφερε" τα 20 κρούσματα/ημέρα να τα κάνει 250 μέσα σε ένα μήνα."?
Μην στείλουμε λοιπόν άδικα φυλακή κανένα γονιό, ενώ αυτοί που όφειλαν να μας προστατεύσουν ΔΕΝ το κατάφεραν-έκαναν.

Πλατάρος Γιάννης
|

Άρθρο 183 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διέγερση σε ανυπακοή
«Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή. »

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ