Placeholder

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Αιτήσεις έως και 13-11-2020 για συμμετοχή στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών των ΕΠΑ.Λ. και Εκπαιδευτών/ριών Δ.Ι.Ε.Κ. σε πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας

Δημοσίευση: 20/10/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στα ΕΠΑΛ και στα ΙΕΚ την  πρόσκληση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π). για υποβολή αίτησης συμμετοχής εκπαιδευτικών των ΕΠΑ.Λ. που έχουν σε Α ́, ή Β ́ ανάθεση, τα μαθήματα τομέων της Β ́ τάξης και τα μαθήματα ειδικοτήτων της Γ ́ τάξης, όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στα ΕΠΑ.Λ. και Εκπαιδευτών/ριών των Δ.Ι.Ε.Κ. στους οποίους/ στις οποίες ανατίθενται τα μαθήματα των ειδικοτήτων όπως προβλέπεται από τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών των Δ.Ι.Ε.Κ. και οι οποίοι/ες:

α) δεν είχαν υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στην Α ́ Φάση, στον 1ο και 2ο Κύκλο της Β ́ Φάσης επιμόρφωσης,

β) είχαν υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στην Α ́ Φάση, στον 1ο και 2ο Κύκλο της Β ́ Φάσης επιμόρφωσης, αλλά δεν είχαν επιλεγεί για οποιονδήποτε λόγο, στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση συνολικής διάρκειας 39 ωρών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5008057, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθησης 2014-2020», μαζί με το από 14-10- 2020 Δελτίο Τύπου του Ι.Ε.Π.».

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση   έως και Παρασκευή 13-11-2020 ώρα 15:00, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php).

Πατήστε, αντίστοιχα, παρακάτω για να ανοίξετε τα έγγραφα

Δ ́ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ./Εκπαιδευτών/ριών Δ.Ι.Ε.Κ. στο πρόγραμμα επιμόρφωσης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας»

Δ’ Πρόσκληση για υποβολή αίτησης συμμετοχής Εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ./Εκπαιδευτών/ριών Δ.Ι.Ε.Κ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5008057

Σχόλια (9)

 
Καλά...
21 Οκτ 2020 16:08

@Ο πρωθυπουργός βγήκε με ένα πρόγραμμα, τα ΙΕΚ θα παραμείνουν ΙΕΚ αν και τα ΕΠΑΛ εκπληρώνουν επάξια και αυτό το στόχο!

 
Ο πρωθυπουργός βγήκε με ένα πρόγραμμα
21 Οκτ 2020 09:22

'Αμεση αναβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης όπως ισχύει σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, όπως Δανια, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία.
Εισοδος των σπουδαστών μετα το πέρας των σπουδών στην αγορά εργασίας με πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στο αντικείμενο τους. Εξίσωση εκπαίδευσης και κατάρτισης Ακαδημαικά. Απόδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων απο τους τίτλους κατάρτισης και όχι απο τους τίτλους εκπαίδευσης ως ειναι η πραγματικότητα.

 
Gala οικου μόδας, επίτιμη καλεσμένη η ....Κα
20 Οκτ 2020 22:34

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ@ Ποιανής χρονιάς, μην μας βρεί το 3.000, παρακαλώ

 
Δισεκτος
20 Οκτ 2020 16:18

Τον Οκτώβρη του επόμενου δισεκτου έτους ίσως..

 
ανασχηματισμό δε βλέπω
20 Οκτ 2020 14:07

ούτε τα λοιπά , βέβαια. όταν είσαι έτοιμη και λες λες λες, δεν κάνεις τίποτα ουσιαστικό και εκτίθεσαι/εκθέτεις και κανείς δε σε κουνάει...

 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
20 Οκτ 2020 12:57

Εγώ θα τα κάνω όλα!

 
κανει τζιζ!!
20 Οκτ 2020 12:57

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ@
10"20 θα εβγαινε νομοσχέδιο για την επαγγελματική καταρτιση που κάνει τζιζ...
φαντασου τα διπλώματα της καταρτισης (με ακαδημαικά δικαιώματα λυκείου) που ηδη "παίρνουν" τις δουλειές απο τους πτυχιούχους πανεπιστήμίου να έχουν και επαγγελματικά δικαιώματα...το φαντάζεσαι...η Κα δεν θέλει!

 
@ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
20 Οκτ 2020 12:52

Τον Οκτώβριο??? Μα εδώ το Σεπτέμβριο, θα γίνονταν οι μάσκες....

 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
20 Οκτ 2020 12:31

Τον Οκτώβριο θα:
1.εβγαινε σε διαβουλευση το νομοσχεδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση
2. εβγαινε ο νόμος επιλογής στελεχών όπου θα ξαταργούσε τα ΠΕΚΕΣ
3. θα γινόταν η ταχύρυθμη επιμόρφωση των εκπαιδευτικήν στην εξ αποστάσεως
4. θα άρχιζε η επόενη φάση της μαθητείας
5. θα γινόνταν οι εξετάσεις πιστοποίησης για το Β1 επίπεδο ΤΠΕ
6. θα γίνονταν οι εξετάσεις πιστοποίησης μαθητείας από τον ΕΟΠΠΕΠ
7. και πολλά άλλα που ξεχνώ
Μήπως τελικά τον Οκτώβριο, καθώς φτάνει στο τέλος του, το μόνο που θα γίνει θα είναι ανασχηματισμός και άλλο πρόσωπο στο υπ. Παιδείας?
Αναμένουμε

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ