Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Α. Τσίπρας: Θα καταργήσουμε το νόμο για την πανεπιστημιακή αστυνομία και θα επαναφέρουμε τον αριθμό εισακτέων στα αρχικά επίπεδα

Δωρεάν τεστ Κορωνοϊού για όλους τους μαθητές κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
Δημοσίευση: 18/03/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την κατάργηση του νόμου “Κεραμέως-Χρυσοχοίδη” για τη πανεπιστημιακή αστυνομία και τη θεσμοθέτηση Σώματος Φύλαξης των ΑΕΙ που θα ανήκει στο υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όταν γίνει Κυβέρνηση, μιλώντας στο open tv.

Παράλληλα  δήλωσε ότι θα επαναφέρει τον αριθμό εισακτέων στα ΑΕΙ στα αρχικά επίπεδα, με την ταυτοχρονη χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων.

Ο κ. Τσίπρας   έκανε την εκτίμηση ότι με την εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης  Εισαγωγής 25.000 υποψήφιοι θα μείνουν εκτός Πανεπιστημίων.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διενέργεια δωρεάν τεστ   Κορωνοϊού  για όλους τους μαθητές   κάθε Δευτέρα και Παρασκευή  και να εμβολιαστούν οι  εκπαιδευτικοί.

Για το πρόβλημα της βίας στα ΑΕΙ ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι “μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα  ειδικό σώμα φύλαξης , με προσωπικό εκπαιδευμένο και όχι  να βάλουμε  πυριτιδαποθήκες εκεί  όπου  συχνά υπάρχουν εμπρησμοί”. 

“Είναι λάθος και μπορεί να οδηγηθούμε και σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες,υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διότι εάν ένας ανεκπαίδευτος αστυνομικός συμπεριφερθεί με τρόπο βίαιο φανταστείτε τι μπορεί να γίνει, μια σπίθα μπορεί να βάλει φωτιά στον κάμπο”

Ετικέτες: 
Αλέξης Τσίπρας

Σχόλια (37)

 
Μ ένα άρθρο μ ένα νόμο
19 Μαρ 2021 15:57

Λεξιλόγιο του τύπου : φωτιές, σπίθες, πυριτιδαποθήκες ........

 
Πρώτα η υγεία όλων
19 Μαρ 2021 15:53

Αυτός που προτείνει και εφαρμόζει παίρνει και την ευθύνη. Είναι ανεύθυνο να λέμε ανοιχτά πανεπιστήμια η ανοιχτά σχολεία και να βλέπουμε κορύφωση της πανδημίας. Αλίμονο να άκουγε τον καθένα. Υπάρχουν ειδικοί στην υγεία που αποφασίζουν κι όχι ο καθένας από τον καναπέ του. Αρκετά με τους αφορισμούς.

 
Χρήστος Γ.
19 Μαρ 2021 14:08

Ένα έχω να πω...
Η Κυβέρνηση της ΝΔ θα πέσει από το Υπουργείο Παιδείας και θα ακουστεί μεγάλο μπαμ...
Στηρίξαμε μία κυβέρνηση για να καταστρέψει τα παιδιά μας...
Αν η μείωση αριθμού εισακτέων είχε να κάνει πραγματικά με το συμμάζεμα του Ακαδημαικού χάρτη, όλοι θα το καταλαβαίναμε...
Αλλά εδώ, η κυρία και η ομάδα της, το μόνο που επιδίωξε με τους απαράδεκτους Νόμους της, ήταν να δώσει έτοιμη πελατεία στους ιδιώτες κολλεγιάρχες, υποβαθμίζοντας τις σπουδές και τον κόπο εκατομμυρίων παιδιών και των οικογενειών τους.
Επιπλέον, εν καιρώ πανδημίας, με κλειστά Πανεπιστήμια , αντί το μέλημά της να είναι η ασφάλεια λειτουργίας τους, με υγιειονομικά μέτρα, διαλέγει την ασφάλεια με πανεπιστημιακή αστυνομία.
Κι ο πιο πωρωμένος κυρία Κεραμέως, με το κόμμα σας, σας έχει σιχαθεί...
Αν δεν το καταλάβετε σύντομα, μαζί φυσικά και με τον κο Μητσοτάκη που σπεύδει να σας στηρίζει, θα φύγετε τρέχοντας, κάνοντας δώρο τους ψήφους μας σε πολλούς αντιπάλους σας!

 
Φτου και απ την αρχη
19 Μαρ 2021 10:26

Πισωγύρισματα θα κάνουμε πάλι φτάνει έλεος κάντε κατι αλλοβκαι μην αναιρείτε η μια κυβέρνηση την αλλη

 
συμφωνώ!
19 Μαρ 2021 09:25

"θεσμοθέτηση Σώματος Φύλαξης των ΑΕΙ που θα ανήκει στο υπουργείο Παιδείας"
και θα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, συμπληρώνω εγώ.
"Παιδί μου για το παράπτωμα που έκανες, θα γράψεις τιμωρία στο τετράδιο ποινών σου, 10 φορές το σημερινό μάθημα που είχες 9-11 και θα εξεταστείς σε αυτό. Και την άλλη φορά αν υποπέσεις στο ίδιο παράπτωμα, να έρθεις με τον κηδεμόνα σου!"

 
και η πρώτη λέξη
19 Μαρ 2021 07:50

.....και τη θεσμοθέτηση Σώματος Φύλαξης των ΑΕΙ που θα ανήκει στο υπουργείο Παιδείας...........δηλαδή θα διατηρήσει την αστυνομία αλλά θα τη μεταφέρει στο υπουργείο Παιδείας;

 
Η τελευταία λέξη τα είπε όλα
19 Μαρ 2021 01:15

"όχι να βάλουμε πυριτιδαποθήκες εκεί όπου συχνά υπάρχουν εμπρησμοί"

Κύριε πρόεδρε, ισχυρίζεστε ότι σας ενοχλούν σφόδρα οι "πυριτιδαποθήκες", ενώ οι "εμπρησμοί" αποτελούν έν δεδομένον, σύνηθες και αυθόρμητον φαινόμενον της φύσεως (η λέξις "υπάρχουν" αυτό σημαίνει), το οποίο συνεπώς δεν μπορεί να δαμάσει ο Άνθρωπος, πόσω δέ μάλλον μία Κυβέρνησις.

Ας το σχολιάσει ο επόμενος σχολιαστής - εγώ δηλώνω αδυναμία να απαντήσω σε επιχειρήματα του τύπου "εμείς ίσα αρμενίζουμε αλλά φταίει ο γιαλός που είναι στραβός".

 
Τσιφρας
18 Μαρ 2021 23:38

Με ενα νόμο και ενα άρθρο χα χα ...
Δεν θα καταργήσεις τιποτα, γιαυτο εκλέχτηκαν αυτά κάνουν και μπράβο τους.
Αν ποτε ξαναβγείς κανε αυτά για τα οποία θα σε εκλέξουν έως τότε ... με ενα νόμο και ενα άρθρο.

 
Δυστυχώς
18 Μαρ 2021 22:45

Θλιβερό το ότι τόσοι πολλοί δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί που μας κυβερνούν είναι επικίνδυνοι. Αυτοί που έφυγαν ήταν απογοήτευση αλλά δε μισούσαν το δημόσιο υπάλληλο, δεν επιδίωκαν με κάθε τρόπο τη μείωση δικαιωμάτων. Αυτοί εδώ τώρα, είναι εχθροί της μεσαίας τάξης. Ξυπνήστε!

 
Αλέξης
18 Μαρ 2021 21:07

Άσε ρε Αλέξη κούρασες.

 
θεσμοθέτηση Σώματος Φύλαξης των ΑΕΙ
18 Μαρ 2021 19:47

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.......

 
Νιονιος
18 Μαρ 2021 19:28

Επιτέλους να επιστρέψει η καλύτερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.

 
Βαλάντης Ζ
18 Μαρ 2021 19:24

Δεν θα γυρίσουμε στα χρόνια της χούντας επειδή κάποιοι αναπολούν. Κατάργηση του νόμου χθες. Αυτό το έκτρωμα δεν θα εφαρμοστεί.

 
@γιανννη
18 Μαρ 2021 19:10

διαφωνώ στο πρώτο (αστυνομία κανονικά με ένα τμήμα στο κάθε campus πλην θεσσαλονίκης ίσως γιατί είναι στον αστικό ιστό, ας είναι δίπλα, έλεος με τις ιδεοληψίες).
στο δεύτερο σωστός αλλά χρειάζεται αναμόρφωση λυκείου (λιγότερα βασικά μαθήματα, η γ φροντιστήριο με 5ωρα μόνο και 1 ώρα πολιτιστική έκφραση) και αναδιαμόρφωση ακαδημαϊκού χάρτη τώρα λόγω εκτρώματος γαβρόγλου

 
Φάτε υποσχέσεις
18 Μαρ 2021 18:59

Στο χωριό μου λένε το τάξιμο είναι εύκολο, στο δώσιμο κολλάμε...

 
Σωτήρης
18 Μαρ 2021 16:39

Μπράβο Αλέξη. Κάνε υποχρεωτική την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο για τους Έλληνες. Για όλον τον πλανήτη. Υποχρεωτικά θα πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ελληνικό πανεπιστήμιο ακόμα και εαν δεν θέλουν. Πάνω από 10000 φοιτητές ανα τμήμα.
Εδω τα καλά πτυχία γαβρόγλου. Διαλιέχτιε. ...

 
Εκπαιδευτικός
18 Μαρ 2021 15:55

Επισης θα σκισω τα μνημονια, θα καταργησω τον ΕΝΦΙΑ θα ξαναπω Go back κυρια Μερκελ και μετα θα στεκομαι προσοχη και θα υπογραφω τα παντα και γενικα θα σας ταισω οσο σανο μπορω προκειμενου να σας κοροιδεψω για μια ακομη φορα...

 
Δημοκρατία
18 Μαρ 2021 15:44

Βάλτε το στο πρόγραμμα σας και εάν ψηφιστεί .... χα χα χα
Με ενα νόμο και ενα άρθρο!!!
Εκδημοκρατισμός στα πανεπιστήμια,
έξω οι καουμπόηδες της αριστεράς και της δεξιάς.
Είστε μειοψηφία !

 
ΞΑΝΘΟΣ
18 Μαρ 2021 15:39

ΟΜΑΔΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΕΙ
ΑΛΕΞΗ ......ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ....ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΜΑ ΦΥΛΑΞΗΣ.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ....!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ; Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ .....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.....ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ , ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.....!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ......ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ .....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.....!
ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.....ΣΕ ΜΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΑ ΑΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΑΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.....ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ......ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ....!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ .....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;
Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.....!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ .....ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ .....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.....ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.......ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ;
ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 60.000 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΑ ΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΚ....Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.....ΜΕΧΡΙ 4 ΕΞΑΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ.
ΕΔΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .....ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ....!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΠΟ ΧΌΜΠΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ( ΚΟΛΕΓΙΑ) ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ .....ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ.....!!!
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 80.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 20.000 ΝΕΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ......;
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ .....ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑΉ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.
ΙΕΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ……ΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ( ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΕΣ ) …..ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…!!!
ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ …..ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ….. ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΕΣ …..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…..!!!

 
Μπραβο
18 Μαρ 2021 15:38

Ακριβώς αυτό. Να γίνουν όλοι οι πτυχιούχοι άνεργοι και μετά τους πατάμε πιο εύκολα κάτω στην αγορά εργασίας.

 
γιανννης
18 Μαρ 2021 15:15

η επιτυχημενη θητεια ενος προοδευτικου υπουργου θα κριθει απο ελαχιστα πραγματα:
α.διορθωση κραυγαλεων λαθων της σημερινης υπουργου με κυριο την εξοδο της αστυνομιας απο τα ιδρυματα.Οσοι καλοπιστοι ακουσατε την συνεντευξη θα επισημανατε την ιδρυση σωματος εκπαιδευμενων φυλάκων που θα υπαγονται και ελεγχονται απο τους πρυτανεις
β.εξαντληση τετραετιας με αναμορφωση εκ βαθρων δημοτικου και γυμνασιου ΜΟΝΟ.Με συμβουλους μαχομενους εκπαιδευτικους και διορισμο μονιμου υφυπουργου κοινης αποδοχης και εγνωσμενης εκπαιδευτικης πειρας Οχι αγωνιωδεις προσπαθειες συνολικης αναμορφωσης που καταληγουν στο καλαθο της ιστοριας των διαρκων μεγαλεπηβολων μεταρρυθμισεων.Την επομενη τετραετια λυκειο και ΑΕΙ.Ενδιαμεσα παρεμβασεις θεραπευτικες για αμβλυνση των τεραστιων ανισοτητων ισοτιμης προσβασης σε τριτοβαθμια που δημιουργουνται απο το τερας που εισηγηθηκε η Κεραμεως.
Οσο για τους γνωστους εξυπνακισμους αυτοι δεν συγκινουν πια καλοπιστους συντηρητικους εκπαιδευτικους παρα μονο παρατρεχαμενους

 
KONSTANTINOS
18 Μαρ 2021 13:51

Μπράβο για να επιστρέψει σε αυτή τη χώρα η λογική και η Δημοκρατία!!!

 
Λευτέρης
18 Μαρ 2021 13:32

Αν σας το επιτρέπει ο λαός, τότε .....

 
Kostas
18 Μαρ 2021 13:23

Μπράβο αλέξη. Μαζί σου ή νεολαία και οι φοιτητές. Να τα αλλάξεις όλα. Μόνο οι πλούσιοι να γίνονται ότι θέλουν. Όχι βέβαια να γίνουν και ο φτωχός ο λαός. Και πάλι σε συγχαίρω από εμένα 8 ψήφοι έχεις μόνο γιαυτό που ειπες

 
GIANNIS G:
18 Μαρ 2021 13:23

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ..

 
νικολεττα
18 Μαρ 2021 13:12

Μπράβο!!!Έτσι πρέπει .Αρκετά !!!Πνίγονται τα παιδιά μας

 
@Λεφτά υπάρχουν
18 Μαρ 2021 13:10

Η ιστορία της Ελλάδας έχει ξεκινήσει από το 182.... και όχι το 2015 που εκλέχτηκε το συγκεκριμένο να κυβερνήσει. Οι συγκεκριμένοι βρήκαν μια παγιωμένη κατάσταση την οποία και δεν προσπάθησαν να συντηρήσουν αλλά κατάργησαν τις σχολές δύο ταχυτήτων - βλέπε επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Αυτά τα λαϊκίστικα περί ίδρυσης τμημάτων σε κάθε χωριό πρέπει να τα απευθύνεις στα κόμματα τα οποία ψηφίζεις και που βεβαίως αν το τμήμα ανοίξει στο χωριό σου τότε θα έχει τεράστια συμβολή στην επιστήμη και στην Ελλάδα και στην ανάπτυξη της Ελλάδας. Δεν είμαστε τόσο πρόβατα όσο νομίζεις εσύ και μερικοί άλλοι.

 
δεν είναι κατάργηση αυτό
18 Μαρ 2021 13:08

Όχι δεν τους καταργεί στην ουσία. Τους αλλάζει όνομα "ειδικό σώμα φύλαξης" είναι όπως η τρόικα έγινε "θεσμοί" και αντί στα υπουργεία οι συναντήσεις γίνονταν στο χίλτον, πληρώναμε και το χώρο για τις συναντήσεις δηλαδή.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ
18 Μαρ 2021 12:51

Μια ζωή οπισθοδρόμηση...

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.