ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμόρφωση, ενδοσχολική και εξ αποστάσεως

Δημοσίευση: 07/04/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Από το ΙΕΠ προβλέπεται να υλοποιηθεί  Επιμόρφωση, ενδοσχολική και εξ αποστάσεως, εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής, η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλη Ειδικού Επιστημονικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού που υπηρετούν σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού έργου, στελέχη εκπαίδευσης, και γενικότερα σε όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία μαθητών/τριών με αναπηρία, καθώς και σε γονείς μαθητών /τριών με αναπηρία.

Οι εγγραφές για τη γ’ φάση θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 13-04-2022 και ώρα 13:00, έως και Τετάρτη 11-05-2022 και ώρα 13:00.

Η γ’ φάση της εν λόγω επιμόρφωσης θα διαρκέσει από 16-05-2022 έως 03-07- 2022.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις ενότητες των μαθημάτων που είχαν επιλέξει στην α’ και β’ φάση, θα έχουν τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσουν και μετά την έναρξη της γ’ φάσης έως και τις 10 Ιουλίου 2022.

Η επιμόρφωση αυτή δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων στη γ’ φάση επιμόρφωσης δεν απαιτείται οι εκπαιδευτικοί να έχουν παρακολουθήσει την α’ και β’ φάση.

Οι  διαδικασίες εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων της πλατφόρμας ΙΕΡΧ και εισόδου στην πλατφόρμα για παρακολούθηση των μαθημάτων, αναλυτικές πληροφορίες για την ομάδα στόχου, τα διαθέσιμα μαθήματα, τις φάσεις και το χρονοδιάγραμμα της επιμόρφωσης καθώς και η διαδικασία παρακολούθησης των μαθημάτων, αλλά και οι προϋποθέσεις έκδοσης βεβαίωσης παρακολούθησης περιγράφονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο κείμενο της Ανακοίνωσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και ότι για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις και διευκρινιστικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ, ( http://www.iep.edu.gr/el/anakoinoseis-top ), της Πράξης
( http://prosvasimo.iep.edu.gr/el/ ) και της iepx.iep.edu.gr ( https://iepx.iep.edu.gr/ )

Ετικέτες: 
ΙΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ