ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λάθη στους πίνακες προσλήψεων εκπαιδευτικών- Διευκρινίσεις ζήτησε το ΑΣΕΠ από το υπουργείο Παιδείας

Τα λάθη αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών.
Δημοσίευση: 01/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Λάθη διαπιστώθηκαν στους  προσωρινούς αξιολογικούς  πίνακες κατάταξης (Β΄ και επικουρικός) και απορριπτέων εκπαιδευτικών της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022, οι οποίοι ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι .

Ετσι το ΑΣΕΠ αναγκάστηκε να ζητήσει διευκρινίσεις από το υπουργείο Παιδείας.

Τα λάθη  αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών.

Ακολουθει η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ
 
"Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022. Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται το αργότερο αύριο), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες".

Μηνύματα εκπαιδευτικών στο esos

  1. Καλημέρα, εγώ δουλεύω 5 χρόνια στην ειδική και δεν είδα πουθενά το όνομα μου , ούτε στους πίνακες ούτε στους απορριφθέντες. Να σημειώσω ότι δεν έχω προσθέσει κανένα καινούργιο προσόν και το παράβολο έχει πληρωθεί κανονικά. Δηλαδή κινδυνεύω με αποκλεισμό για τα επόμενα 2 χρόνια? Την προηγούμενη φορά δε μου είχαν προσμετρήσει το μεταπτυχιακό και μέχρι να γίνει αποδεκτή η ένσταση πέρασα μήνες αγωνίας. Πάλι τα ίδια .....
  2. Απ' ότι καταλαβαίνω οι αναμορφώμενοι πίνακες θα αφορούν μόνο την προσμέτρηση του 2ου μεταπτυχιακού? Όλα τα άλλα λάθη? Εμένα δεν μου μοριοδότησαν τα παιδιά....6 μόρια κάτω...άρα θα πρέπει να πληρώσουμε τα 20 ευρώ και να περιμένουνε τα αποτελέσματα των ενστάσεων? Για κάτι το οποίο δεν ευθυνόμαστε? Πολύ άδικο....
  3.  Δε μέτρησε ούτε η προϋπηρεσία ούτε ο τίτλος ΜΠΣ. 20άρικα από τις ενστάσεις θέλουν να μαζέψουν;
  4. Δεν μου προσμετρήθηκε σωστά η προϋπηρεσία. Δεν βάζουν τις 23 ημέρες του Μαϊου, καθώς και περυσι
  5. Και με το μάστερ (1_...) και με το σεμινάριο (2_...) έχει τα ίδια αρχεία (το 2_...) στους ΠΕ88.01 και χρήζει άμεσης διόρθωσης!
  6. Δεν έχει προσμετρηθεί το δεύτερο μεταπτυχιακό ενω υπαρχει κσι στον οπσυδ και ειναι δηλωμενο στην αιτηση του Ασεπ.. Μάλλον θελουν να μαζέψουν χρήματα απο ενστάσεις... δεν εξηγείται διαφορετικά..
  7. Απίστευτα λάθη, καμία προσμέτρηση δεύτερων μεταπτυχικών..ντροπή

Σχόλια (5)

 
Χαρά
02 Αυγ 2022 12:14

Μου άλλαξε η συνάφεια στον οπσυδ και όλο λάθη στον οπσυδ

 
Πιτσιφλής
02 Αυγ 2022 10:11

Αυτό το ''προδέρμ'' στη δημόσια διοίκηση και μάλιστα με άφθονες υπερωρίες, πρέπει επιτέλους να καταργηθεί κι όσοι κάνουν τέτοια λάθη, σαν κι αυτά που ανέφεραν στο esos οι αναπληρωτές συνάδελφοι, καλό για τον τόπο θα ήταν μία άμεση μετακίνηση τουλάχιστον σε άλλη θέση, στις φωτοτυπίες, στο πρωτόκολλο...

 
pakis
02 Αυγ 2022 00:06

Σε κάθε ανακοίνωση αποτελεσμάτων πολλά λάθη, εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία τους 0! Τι διευκρινήσεις δηλαδή ζητήθηκαν ; Αν θα αναγνωρίσουν τον δεύτερο μεταπτυχιακό που δηλώθηκε στον ΟΠΣΥΔ η όχι ;;; απίστευτα πράγματα!
Εδώ δεν βρίσκουν άκρη με απλές αιτήσεις και ο "αστερισμός" με γραπτούς διαγωνισμούς τους μάρανε.

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
01 Αυγ 2022 23:45

Λάθη; Πέφτω από τα σύννεφα! Μα είναι δυνατόν;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.