Τα ονόματα των 1.544 Επιμορφωτών των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

23/11/2022

Ενημερώθηκε: 23/11/2022, 11:14

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκε από το ΙΕΠ ο πίνακας Επιμορφωτών/τριών Β ́ για την Πράξη «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»,  στον οποίο οι Επιμορφωτές Β’ εντάσσονται με φθίνουσα σειρά μορίων όπως προκύπτει από τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων Επιμορφωτών/τριών Β’ ανά γνωστικό αντικείμενο (πρακτικό υπ ́ αρ. 6/24-11- 2021 και πρακτικό υπ ́ αρ. 7/18-04-2022 της Επιτροπής Εξέτασης αιτήσεων και κατάρτισης Μητρώου Επιμορφωτών Β’).

Επισημαίνεται ότι η επιλογή των Επιμορφωτών/τριών Β’ για ανάθεση επιμορφωτικού τμήματος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας κατά γνωστικό αντικείμενο και φθίνουσα σειρά μορίων.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του ΙΕΠ:

α) είκοσι τέσσερις (24) Επιμορφωτές Α’ που κατόπιν αίτησής τους εντάχθηκαν στο μητρώο των Επιμορφωτών Β’ (ΑΔΑ: ΩΧΠΠΟΞΛΔ-ΦΑΑ, ΑΔΑ: ΨΟΓΤΟΞΛΔ-55Θ ), αφού δεν αξιοποιήθηκαν ως Επιμορφωτές Α’, καθίστανται Επιμορφωτές Β' και επομένως δύνανται να αξιοποιηθούν για την υποστήριξη της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 7530/10-06-2021 (ΑΔΑ: 65Δ3ΟΞΛΔ-3ΘΥ) Πρόσκληση.

β) εκατόν εξήντα (160) εκπαιδευτικοί πρότυπων και πειραματικών σχολείων που είναι ενταγμένοι στο μητρώο Επιμορφωτών Β’, μετά από αίτησή τους, ΑΔΑ: ΩΧΠΠΟΞΛΔ-ΦΑΑ, ΑΔΑ: ΨΟΓΤΟΞΛΔ-55Θ) και έχουν λάβει βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της επιμόρφωσης της Πιλοτικής Εφαρμογής των ΠΣ (υπ’αρ. 23/28-04-2022 Πράξη του ΔΣ του ΙΕΠ), καθίστανται Επιμορφωτές Β' και επομένως δύνανται να αξιοποιηθούν για την υποστήριξη της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 66/09-12-2021 Πράξη ΔΣ ΙΕΠ έγκρισης του Οδηγού Επιμόρφωσης.

γ) χίλιοι τριακόσιοι εξήντα (1.360) εκπαιδευτικοί που κατόπιν αίτησής τους εντάχθηκαν στο μητρώο των Επιμορφωτών Β’, (ΑΔΑ: ΩΧΠΠΟΞΛΔ-ΦΑΑ, ΑΔΑ: ΨΟΓΤΟΞΛΔ-55Θ), παρακολούθησαν την επιμόρφωση των υποψήφιων Επιμορφωτών Β’ και έλαβαν βεβαίωση πιστοποίησης (υπ’αρ. πρωτ. 14150/02-11-2022, ΑΔΑ: 68ΤΟΟΞΛΔ-ΩΦΔ), καθίστανται Επιμορφωτές Β' και επομένως δύνανται να αξιοποιηθούν για την υποστήριξη της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 66/09-12-2021 Πράξη ΔΣ ΙΕΠ έγκρισης του Οδηγού Επιμόρφωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Εκπαιδευτικός
|

Διαβάζω ονόματα που δεν έχουν διδάξει σε σχολεία Νεοελληνική Γλώσσα πότε . Γνωριζόμαστε στα σχολεία τόσα χρόνια... Διδακτική προϋπηρεσία έχουν ελάχιστη.

@
|

για τους 24 επιμορφωτές Α; Ποιο το πρόβλημα;

Πιτσιφλής
|

Έλεος, έλεος!
Κάποιοι έχουν να μπουν σε τάξη να διδάξουν Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά 15 , 20 χρόνια!
Ελπίζω να είναι μόνο αυτοί.
Χρειάζονται ποιοτικές αλλαγές στην Πρωτοβάθμια και για να γίνουν χρειάζεται...
- Σώπα, σώπα! Everything is going perfectly well!
- Perfectly?
- Yea!
- Fouououou...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ