Live/Βουλή:Συζήτηση 4 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Ευνοϊκή ρύθμιση για τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ, Θεσσαλίας και Έβρου, αποζημιώσεις φοιτητών Παν. Ιωαννίνων και ΕΕΕΕΚ στη Θεσσαλονίκη

22/04/2024

Ενημερώθηκε: 22/04/2024, 18:07

Άκουσε το άρθρο

Τέσσερις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν, σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, στη Βουλή, στις οποίες θα απαντήσει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Το esos συνδέθηκε διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

Του Βουλευτή  της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»   Βασιλείου Μεταξά, με θέμα: «Ειδική μέριμνα για τους μαθητές πλημμυροπαθών περιοχών της Θεσσαλίας».

Του Βουλευτή   της Κ.Ο. «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  Παράσχου Παπαδάκη, με θέμα: «Μοριοδότηση των μαθητών Γ’ τάξης λυκείου του κατεστραμμένου από τις περσινές πυρκαγιές Νομού Έβρου για καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων εισαγωγή στην Γ’ βάθμια εκπαίδευση».

Του   Βουλευτή     της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»   Νικολάου Έξαρχου,  με θέμα: «Να αποκατασταθεί πλήρως και άμεσα το Γ’ κτίριο των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά την πυρκαγιά και να δοθούν αποζημιώσεις στους οικότροφους για την καταστροφή προσωπικών τους αντικειμένων».

Της Βουλευτού  της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»  Ουρανίας Θρασκιά, με θέμα: «Κτιριακά προβλήματα θέτουν στον αέρα τη λειτουργία των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), στη Θεσσαλονίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ