Διευκρινίσεις σχετικά με το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»

22/04/2024

Άκουσε το άρθρο

Σχετικά με το νέο τρόπο εξέτασης για την εισαγωγή στα Μουσικά Τμήματα βάσει των διατάξεων του άρθρου 383 του ν.4957/2022 (Α’ 141) και κατόπιν ερωτημάτων που προέκυψαν και διαβιβάστηκαν στη Διατμηματική Επιτροπής Έργου (Δ.Ε.Ε.) για την εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Α.Ε.Ι., η οποία συγκροτήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. Φ.253/63402/A5/07-06-2023 (ΦΕΚ 3799 Β’) υπουργικής απόφασης, από το υπουργείο Παιδείας παρέχονται οι παρακάτω διευκρινίσεις  αναφορικά με το ρεπερτόριο του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»:

  • Προκειμένου να είναι απολύτως σαφές σε ποια μέθοδο Concone αναφέρεται η 1η ομάδα έργων στο ρεπερτόριο της ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ στο είδος της Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής, διευκρινίζεται ότι πρόκειται για την παρακάτω έκδοση: Concone, Lyrical Studies, for… | Editions Bim & The Brass Press (editions-bim.com)
  • Στο 4ο έργο της 3ης ομάδας στο ρεπερτόριο της ΚΙΘΑΡΑΣ στο είδος της Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής αναφέρεται «Manuel Maria Ponce: Prélude no.1». Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για την παρακάτω έκδοση: Manuel Maria Ponce: Prélude no.1 από τα 12 Πρελούδια με δακτυλοθεσία Andrés Segovia.
     

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ