Απόφαση έγκρισης, κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π. ΕΠΑ.Λ.), υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απόφαση
Απόφαση έγκρισης, κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π. ΕΠΑ.Λ.), υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.
Πότε ένα προλάβουν να εγγραφούν ?
Μία εβδομάδα προθεσμία είχαν στο τέλος Ιουνίου !!
Τέτοιο σφαγείο δεν το περιμέναμε από εσάς κ υπουργέ.
Χμμμ, νομίζαμε στην αρχή ότι έγινε λάθος...
Να το ξαναδεί το θέμα το υπουργείο.
Ίσως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός...
Θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα
Nα ισχύσει το μοντέλο της Μαγνησίας σε όλη την Ελλάδα! Στην Α Αθήνας εγκρίθηκαν 6 τμήματα, στη Β Αθήνας 4, στη Γ΄ Αθήνας 6 και στο Ν. Μαγνησίας 59 ........!!!!!
να κοπούν τα ολιγομελή αφου΄πρώτα ενημερωσουν τα παιδια. Ειμαι υπερ.
Δεν ειναι σωστο να κόβεται τμημα με 12 και όριο τα 13.
Η κατάντια του 41%.
Όταν κόβεται «ολιγομελές» τμήμα 12 μαθητών (με όριο το 13) στον τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Αργυρούπολης, με μια εγγραφή να εκκρεμεί και δυο πιθανές μετεγγραφές από ΕΠΑΛ που δεν θα λειτουργήσει τομέας Πληροφορικής, είναι απλώς Παρασκευή. «Σοφός» (και γνωστός τις πάσι) όποιος εισηγήθηκε το κόψιμο.
Ολιγομελή στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα κλπ κλπ Παντού και σε όλα! Δεν μιλάμε για τα νησιά. Δηλαδή τάξεις των 3, 4 , 5 , 6 και 7 μαθητών. Κατά τα άλλα οι εκπαιδευτικοί μας δουλεύουν με τάξεις των 25 και πλέον μαθητών. Πεταμένα λεφτάααααα !
Δυστυχώς δεν αρκεί αυτό το απαράδεκτο καθεστώς ολοκλήρωσης εγγράφων τον Ιούλιο, έρχονται στη συνέχεια και κόβουν τμήματα που τώρα δεν θα ήταν ολιγομελή . Έπρεπε αυτά να κρίνονται μετά την δεύτερη φάση εγγράφων τον Σεπτέμβριο και όχι μέσα στο καλοκαίρι. Οι συνδικαλιστές όλα εντάξει , οργανώνουμε κανένα μαζικό συλλαλητήριο;
Τέτοιο τσεκούρι ούτε επί Κεραμέως στην Αττική.
Έπεσε μαχαίρι! Αλλού για καλό και αλλού για κακό!
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Οι εγγραφές ήταν από Πέμπτη 27 Ιουνίου για μια εβδομάδα.
Δηλαδή 2 εργάσιμες μέρες σχολείου.