Αιτήσεις εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης, με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης και τη συμμετοχή τους

29/03/2017

Άκουσε το άρθρο

Από σήμερα, Τετάρτη 29/03/2017 και μέχρι τη Πέμπτη 06/04/2017 στις 16:00, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα επιμορφωτικά προγράμματα που τους αφορούν και θα υλοποιηθούν στην περιοχή τους κατά την 1η επιμορφωτική περίοδο Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. (Μάιος - Ιούνιος 2017) και να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://e-pimorfosi.cti.gr/mis,

με χρήση των κωδικών που τους είχαν αποδοθεί κατά την πιστοποίησή τους στο Α’ Επίπεδο Τ.Π.Ε..

Πληροφορίες σχετικά με την Επιμόρφωση Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. και την παρούσα περίοδο επιμόρφωσης είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην επιμόρφωση έχουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης (περιλαμβανομένων των υπηρετούντων αναπληρωτών), καθώς και οι εκπαιδευτικοί ιδιωτικών σχολείων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.) αποτελεί η πιστοποίηση στις βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε. (Α’ επίπεδο Τ.Π.Ε.), με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ19/20, καθώς και τους επιμορφωτές Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. που είναι ενταγμένοι στα σχετικά μητρώα παλαιότερων πράξεων επιμόρφωσης σε βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε..

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας, θα βρείτε ΕΔΩ.

Οδηγίες για την διαδικασία απόκτησης κωδικών εισόδου στο Πληροφοριακό Σύστημα http://e-pimorfosi.cti.gr/mis για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19/20, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα, θα βρείτε ΕΔΩ.

Για να υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σας, πατήστε ΕΔΩ.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης http://e-pimorfosi.cti.gr (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις») ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης, με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης και τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης και τα ΚΣΕ σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν υποβάλει και τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη των μαθημάτων (εγγραφές επιμορφούμενων κλπ.).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (8)

Γιάννης Πλατάρος
|

@ΑΝΝΑ
Το ότι θα γίνει το Β1, ήταν γνωστό από τον Ιούνιο. Μάλιστα η έναρξή του τοποθετείτο κάπου στον Δεκέμβριο του 2016. Τελικά πήγε 15 Μαΐου.
Θέλω να πώ, ότι υπήρχε χρόνος για δράση ατομική, παρασκηνιακή, προσκηνιακή, συνδικαλιστική, δημόσια και κατά μόνας για το απολύτως ΔΙΚΑΙΟ αίτημα που διατυπώνετε.
Και για το Β΄επίπεδο, πάντα ήταν προαπαιτούμενη η κατοχή του Α΄επιπέδου. Η εξαίρεση που «κοίμησε» τον κλάδο, ήταν ότι τα ισοδύναμα προσόντα του Α΄επιπέδου όπως τα έχει περιγράψει το ΑΣΕΠ, εγίνοντο δεκτά ως δικαιολογητικά για υποψηφιότητα στελεχών της εκπαίδευσης.
Λυπάμαι, αλλά το θέμα είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Να ζητήσετε τον λόγο από τον συνδικαλιστικό σας φορέα, γιατί ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, δεν έχει κάνει κανένα «ψήφισμα-καταγγελία» ενώ έχει κάνει άπειρα ψηφίσματα για την προστασία οτιδήποτε άλλο άσχετο και ασήμαντο.
Να ξέρετε ότι όταν εσείς διατυπώνετε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, μόνο τέτοιο δεν είναι στην Ελλάδα.
Αφού σας απάντησα, να σας πώ και μια άλλη αδικία από το έτος 2008 που ΔΕΝ έχε διορθωθεί:
*Οι επιμορφωτές, δεν μπορούν να λάβουν τα μόρια του Β΄επιπέδου.
* Οι επιμορφωτές, δεν παίρνουν κάποια άλλα μόρια επειδή είναι επιμορφωτές.
Οι επιμορφωτές, αν θελήσουν να πιστοποιηθούν στο Β΄επίπεδο, δεν τους αφήνει το σύστημα να κάνουν αίτηση.(!)
Αυτό ισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως από το 2008 και σας ερωτώ:
* Το ξέρατε;
* Γιατί δεν το ακούσατε ποτέ;
* Ήταν αρκούντως σοβαρό για να το ακούσετε από κάπου;
Να σας πώ και μια απίστευτη μεμονωμένη παρενέργεια του «νόμου» (;)
Επιμορφωτής σε κάποιο νομό της Ελλάδος κατεδίωξε άλλον επιμορφωτή που έκανε «εισπήδηση και εισοδισμό» στον νομό του που «θα δώσει μόρια σε ανταγωνιστές του» για εκπαιδευτικό στέλεχος (!!)
Δεν είστε υποχρεωμένη να το πιστέψετε...

ΑΝΝΑ
|

Είμαι κάτοχος διδακτορικού, έχω διδάξει χειρισμό Η/Υ σε ενήλικες, είμαι κάτοχος του ECDL, έχω πιστοποίηση από ιδιωτικό ΙΕΚ για προγραμματισμό σε Η/Υ και έχω εκπονήσει ψηφιακό σενάριο το οποίο κρίθηκε ως "επαρκές" από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου. Δεν έχω πιστοποίηση Α επιπέδου, οπότε δεν μπορω να κάνω αίτηση για τη Β επιπέδου... Μονο ως αδικία μπορώ να το δω. Να υπάρξει κάποια τροποποίηση, να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στη Β επιπέδου όσοι αποδεδειγμένα έχουμε τη γνώση της Α επιπέδου ακόμη και αν δεν έχουμε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση

Makis
|

Να δίνεται και η δυνατότητα στους κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών που δεν προλαβαν να παρουν ποιστοποιηση επιπέδου 1 να κανουν αιτηση!Ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι για να παρει καποιος μεταπτυχιακο η διδακτορικο χειριζεται τις τεχνολογιες αριστα

Κώστας
|

Παιδιά το ΠΕΚ Πατρών μάλλον έχει 7 προγράμματα. Πώς τελικά έγινε η κλήρωση και πήρε 7 προγράμματα;;; Ε;

Γιώργος
|

Εμένα η φόρμα μου έβγαζε προβλήματα όταν την άνοιγα με Chrome.
Μάλλον είναι καλύτερα να ανοίγει με firefox.

Ελεύθερος
|

Τα μαθήματα και η μελέτη/οι εργασίες που απαιτούνται είναι εξουθενωτικά για ενήλικες που εργάζονται σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ το πρωί, και συνεπώς προετοιμάζονται και για το σχολείο, και έχουν και οικογένεια. Πρέπει να δημιουργηθούν θερινά τμήματα (τον Ιούλιο και τον Αύγουστο).

ΑΝΝΑ
|

Η αδικία συνεχίζεται! Χωρίς να ανοίγει Α επιπέδου, συνεχίζουμε β επιπέδου. Οσοι στάθηκαν τυχεροί και πήραν Α επιπέδου έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν, για τους υπόλοιπους τίποτα... Τουλάχιστον, να δοθεί η δυνατότητα έχοντας αναγνωρισμένη γνώση - επιμόρφωση και από άλλους φορείς, π.χ. ecdl, να μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση για την επιμόρφωση Β επιπέδου. Να γίνει τροποποίηση έστω και στο παρά πέντε!

Στράτος
|

Η φόρμα υποβολής αιτήσεων παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Αργεί να ανοίξει και όταν ανοίξει δεν ανοίγουν τα παράθυρα ενημέρωση των στοιχείων του κάθε προγράμματος.
Συμβαίνει και σε άλλους;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ