Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Δεύτερος “γάμος” με μεγάλη “προίκα” στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής με “κουμπάρο” τον πρώην Πρύτανη του ΕΜΠ

Αποφασίστηκε να διαμορφωθεί πόρισμα το αργότερο στις αρχές Μαρτίου, προκειμένου το Σχέδιο του “γάμου” μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων να ενταχθεί στο “πολυνομοσχέδιο” που έρχεται εντός του Μάρτη.
Δημοσίευση: 15/02/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Γραμμή να τελεστεί και δεύτερος “γάμος” στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (μετά τη συνένωση των ΤΕΙ Αθήνας Πειραιά) με την ΑΣΠΑΙΤΕ , και μάλιστα μέσα στο Μάρτιο, έλαβαν   στο υπουργείο Παιδείας, οι τριμελείς Επιτροπές των δύο Ιδρυμάτων, οι οποίες συσκέφθηκαν σε   πολύ καλό κλίμα.

Την ερχόμενη Τετάρτη στη νέα συνεδρίαση , παρουσία του Κ. Γαβρόγλου, θα οριστικοποιηθεί το Σχέδιο τέλεσης της νέας “συνένωσης” με “κουμπάρο” τον πρώην Πρύτανη του ΕΜΠ και νυν πρόεδρο της Διοικούσας του ΠΑΔΑ  Κ. Μουτζούρη (σ.σ. Ο Κ.Μουτζούρης είχε ρίξει την ιδέα της συγκεκριμένης συγχώνευσης ένα χρόνο πριν).

Ενα από τα κυρίαρχα του “προξενιού” είναι η μεγάλη “προίκα” που διαθέτει η ΑΣΠΑΙΤΕ (Η ΑΣΠΑΙΤΕ στεγάζεται στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, σε μία έκταση 200 περίπου στρεμμάτων), την οποία καλό βλεπαν οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι “μνηστήρες”, το Γεωπονικό, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε στον Πρύτανη  και “κουμπάρου” του συνοικεσίου Κώστα Μουτζούρη ότι η “προίκα” αυτή θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα στη σύσκεψη:

Α. Η ΑΣΠΑΙΤΕ πρότεινε το Παιδαγωγικό Τμήμα   να μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής με αντικείμενο πολιτική και παιδαγωγικής εκπαίδευσης.

Β. Το Παιδαγωγικό τμήμα να αναλάβει την εκπαίδευση και χορήγηση επάρκειας διδασκαλίας σε όσους φοιτητές του ΠΑΔΑ το επιθυμούν. Η απόκτηση διδακτικής επάρκειας σημαίνει δυνατότητα διδασκαλίας στην εκπαίδευση (σ.σ. κάτι ανάλογο είχε κάνει ο Κ. Μουτζούρης και στο ΕΜΠ ως Πρύτανης).

Γ. Συζητήθηκε η   συγχώνευση  των υπολοίπων τριών τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΔΑ.

Δ.  Συμφωνήθηκε εάν τελικά προχωρήσει η συγχώνευση των δύο Ιδρυμάτων, η ΑΣΠΑΙΤΕ να μη δεχθεί  φέτος εισακτέους.

Ε. Αποφασίστηκε να διαμορφωθεί πόρισμα το αργότερο στις αρχές Μαρτίου, προκειμένου το Σχέδιο του “γάμου” μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων να ενταχθεί στο “πολυνομοσχέδιο” που έρχεται εντός του Μάρτη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστας Μουτζούρης συγκαλεί την Τρίτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος για να διαμροφωθούν οι τελικές προτάσεις από την πλευρά του ΠΑΔΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν

Από το ΠΑΔΑ η τριμελής Επιτροπή, αποτελούμενη από :

1. Τον Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη

2. Το μέλος της Διοικούσας  Δ. Τσελέ, και

3. Τον Κοσμήτορα Π. Μαλατέστα.

Από την ΑΣΠΑΙΤΕ η τριμελής Επιτροπή, που αποτελείται  από τους  :

1. Σαριδάκη Ιωάννη , Καθηγητή , Πρόεδρο  ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ.

2. Παγιατάκη  Γεράσιμο  , Καθηγητή , Πρόεδρο  Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ.

3. Κουνενού Καλλιόπη του Εμμανουήλ,  Αν. Καθηγήτρια, Πρόεδρο  Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Σχόλια (39)

 
Κωνσταντίνος
16 Φεβ 2019 09:52

Πολύ καλά.Όλα τα βήματα με τη σειρά.Το πρώτο έγινε:η μετατροπή όλων των πτυχιούχων των τμημάτων του νέου συγχωνευμένου Πανεπιστημίου σε δυνάμει καθηγητές.Ακολουθεί και η απορρόφηση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας στο ΠΑΔΑ και πιθανό η προσθήκη ακόμα ενός τμήματος σ'αυτό,που μπορεί να προλάβουν να γίνει και φέτος.Στη συνέχεια θ'ακολουθήσει μία μεταβατική περίοδος προσαρμογής γιατί όλες αυτές οι αλλαγές πρέπει να αφομοιωθούν κι έτσι να λυθούν τα προβλήματα οργάνωσης που τώρα αντιμετωπίζει το ΠΑΔΑ.
Στο προσεχές μέλλον σίγουρα θα γίνει αυτό που τώρα δεν έγινε,δηλαδή η συγχώνευση του Πανεπιστημίου Πειραιά με την ΑΣΠΑΙΤΕ. Σίγουρα το Πανεπιστήμιο Πειραιά θα έρθει στην αγκαλιά του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.Πιστεύω ότι αυτό δε θ'αργήσει πολύ γιατί οι σχολές του είναι τόσο συμβατές με σχολές οικονομίας του ΠΑΔΑ όσο τώρα είναι όμοια η ΑΣΠΑΙΤΕ με τη σχολή Μηχανικών του.Μπορεί και στη Σχολή Υγείας να προστεθεί αργότερα και τμήμα Κτηνιατρικής που τώρα δεν υπάρχει.Στο μακρινό ορίζοντα της δεκαετίας,όταν το ΠΑΔΑ θα έχει ισχυροποιηθεί πολύ,με διακρίσεις,εμπειρία σε διδακτορικά, καθηγητές,νέα τμήματα κλπ.,θα γίνει και η μετατροπή της Σχολής Μηχανικών σε πενταετή.Και τότε το ΕΜΠ που μάλλον θα έχει μείνει μόνο του,δε θ'αντιδράσει.
Δυστυχώς,οι νέοι βιάζονται.Όμως γιά σκεφτείτε ότι χρειάστηκαν 18 ολόκληρα χρόνια γιά να υλοποιηθεί στην πράξη η ανωτατοποίηση των ΤΕΙ.Σήμερα,το ΠΑΔΑ υπάρχει,ισχυροποιείται και διαπραγματεύεται από θέση ισχύος μετά και την προσθήκη της ΑΣΠΑΙΤΕ. Σκεφτείτε μόνο ότι χάρη στα παραρτήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ σ'όλη την Ελλάδα,θ'αποχτήσει πρόσβαση σε όλα τα γεωγραφικά της διαμερίσματα με αντικείμενο την παιδαγωγική εκπαίδευση και κατάρτιση των πτυχιούχων πάσης φύσεως.

 
Ναυπηγική 1ο έτος ΠΑΔΑ
16 Φεβ 2019 10:22

Πλάκα κάνετε που δεν αναφέραται τα έτη σπουδών των μηχανικών. Είστε αστείοι. Το ΤΕΙ Κρήτης έγινε Πολυτεχνείο, ξυπνάτε.

 
@Κωνσταντίνος
16 Φεβ 2019 11:17

Καλή ανάλυση με εξαίρεση κάτι που προκαλεί αίσθηση ότι δεν το γνωρίζετε: Οι πενταετείς σπουδές έρχονται στο πολυνομοσχέδιο του Μαρτίου.
Το ΠΑΠΕΙ δεν πρόκειται να έρθει στο ΠΑΔΑ. Ο μεγάλος στόχος είναι το Γεωπονικό, μετά - φυσικά - την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Σε 5 χρόνια το ΠΑΔΑ θα είναι το πληρέστερο Πανεπιστήμιο μαζί με το Αριστοτέλειο, με εξαίρεση την ύπαρξη Νομικής Σχολής. Βέβαια δε θα είναι ΠΑΔΑ αλλά Αττικό Πανεπιστήμιο.

@Ναυπηγική 1ο έτος ΠΑΔΑ: λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Ο σχεδιασμός υλοποιείται πολύ πιο αποτελεσματικά απ' ό,τι φαντάζεστε. Αν όντως είστε φοιτητής δικαιολογήστε λόγω ηλικίας.

 
Μaster
16 Φεβ 2019 12:04

Ελπίζουμε οι πενταετείς σπουδες που λέτε οτι έρχονται, να είναι πενταετείς πολυτεχνικής σχολής και όχι πενταετείς όπως ηταν της ΑΣΠΑΙΤΕ.

 
ΕΔΙΠ_ΤΕΙ
16 Φεβ 2019 12:17

Και πως μου ήρθε ότι οι σχολές θα γίνουν 5ετης !!!!!

 
Κώστας
16 Φεβ 2019 12:50

Δεν διαφωνώ με την επιπλέον συνένωση άλλα τα προβλήματα είναι παρά πολλά ήδη με τις δυο σχολές που ενώθηκαν. Μερικά από αυτά είναι οι ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες εργαστηρίων και διδασκαλίας, ουρές στη σίτιση ,έλλειψη συνεννόησης καθηγητών που έχουν κοινό μάθημα κ.α. Πρέπει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση για να γίνει νέα συνένωση.

 
Δημήτρης Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά
16 Φεβ 2019 14:56

@Κωνσταντίνος

Εσείς μιλάτε για τα μελλοντικά σας όνειρα και ο Ναυπηγική 1ο έτος ΠΑΔΑ για το πως θα σώσει τον εαυτό του που δεν πέρασε στο ΕΜΠ, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα.Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριοι.Ο μειλίχιος υπουργός πέταξε το τυράκι στους πρυτάνεις των δύο πρώην ΤΕΙ με την σύμφωνη γνώμη φυσικά και του Τσίπρα και τώρα 200000 απόφοιτοι έχουμε πτυχίο χωρίς αντίκρισμα.Με το να κάνετε όνειρα χωρίς να έχετε κατα νου οτι το πρόβλημα των αποφοίτων θα βρεθεί μπροστά σε αυτά τα όνειρα είναι απλώς αφέλεια.Σας θάμπωσε η λέξη Πανεπιστήμιο και δεν βλέπετε μπροστά σας.Όλοι σας!

 
Κώστας
16 Φεβ 2019 15:00

Προς τον κύριο @Κωνσταντίνο,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω (αν γνωρίζετε) τα εξής:
1) Η συγχώνευση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) με το ΠΑΔΑ θα περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του Μαρτίου?
2) Θα υπάρχει κάποια αντιστοιχία των παλιών μεταπτυχιακών τίτλων της ΕΣΔΥ, με τους αντίστοιχους που θα χορηγεί πλέον η νέα Σχολή Δημόσιας Υγείας του ΠΑΔΑ?
Ευχαριστώ

 
@@Κωνσταντίνος
16 Φεβ 2019 16:07

«Οι πενταετής σπουδές έρχονται στο νομοσχέδιο του Μαρτίου». Θα ήθελα να αναφέρετε την πηγή της πληροφορίας σας. Επίσης κατανοώ τον προβληματισμό του συναδέλφου ναυπηγου. Διότι αν γίνει συγχώνευση θα αυξηθούν τα προβλήματα στις σχολές μας. Τουλάχιστον ας θεσπιστεί στο ΠΑΔΑ η πολυπόθητη 5ετης φοιτηση ώστε να έχουν κάποιο κερδος οι φοιτητές που βιώνουν τα καθημερινά προβλήματα - ελλείψεις: χώρων , οργάνωσης, καθηγητών

 
Τζωρτζ
16 Φεβ 2019 16:36

Κανένα Πανεπιστήμιο δεν θα δεχθεί συγχώνευση με άλλο ίδρυμα, ειδικά με πρώην ΤΕΙ. Επίσης η σχολή μηχανικών του ΠΑΔΑ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει 5ετης λόγω ΕΜΠ.

 
Φενέκος Περικλης
16 Φεβ 2019 17:09

''το τυρί το είδατε αλλα οχι και την φάκα ................... ''

......τώρα οι σπουδαστες της 4ετους σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ μετα την υιοθεσία ... θα εχετε ενα επιπλεον προσόν εκτος απο ολα τα άλλα .... (sic) μετα την αποφοιτηση σας θα παιρνετε βρε και παιδαγωγική επάρκεια για να διοριζόσαστε στην β'θμια επαγγελματικη εκπαιδευση ... αχ βρέ νονέ τι μας κάνεις .. Είδατε τι σημαινει να εχεις τους καταλληλους ανθρώπους απο το ΤΕΕ στην ΔΕ ΠΑΔΑ ....μεγαλη ανακατωσούρα ... ωραία κατάσταση............

 
Φενέκος Περικλης
16 Φεβ 2019 17:15

@Δημήτρης Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά

Απόλυτο δίκιο έχεις ....αλλα για να τα δουν αυτά πρεπει να ειναι τουλαχιστον ρεαλιστές να μην ζουν με τις βραδυνές ονειρώξεις των.....

 
Nάσος
16 Φεβ 2019 17:32

Δεν θα προλάβουν ... Προσεχώς ΠΑ.ΔΑ. = Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του !!! Και χάσαμε και τον Ν.Χ.

 
Δημήτρης Μηχανολόγος
16 Φεβ 2019 18:25

Τελικά τι θα γινει? Που μπορω να βρω τη πληροφορια για την 5ετης φοιτηση?

 
Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΑΔΑ
16 Φεβ 2019 19:41

Αύριο οι απόφοιτοι Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΑΔΑ θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν για να φτιαχτεί έστω ένα πεζοδρόμιο; Κοροϊδεύετε τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Θα κάνετε απ ότι φαίνεται τη ΣΤΕΦ ΑΣΠΑΙΤΕ. Πρώην Πρύτανης του ΕΜΠ και άνθρωποι του ΤΕΕ θα κάνουν το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Πολυτεχνείο; Οι προίκες και τα καθρεφτάκια... Από τον Μάρτιο στο μικρό Χορν.

 
φοιτητης παδα
16 Φεβ 2019 19:57

το αρθρο ειναι για τον γαμο παδα ασπαιτε και τα σχολια ειναι απο πρωην φοιτητες των τει, τα ιδια και τα ιδια, τυρακια-φακες-κατεργαρηδες και παγκοι. εσεις γιατι δεν δινετε κατατακτηριες?

 
μηχανικος δομικων εργων
16 Φεβ 2019 20:31

Συγγνωμη που ανακοινωθηκε οτι το ΠαΔΑ θα εχει 5ετους σχολες; Η μονη λυση για ολους τους μηχανικους ειναι η εκδοση επαγγελματικων δικαιωματων, ολα τα αλλα ειναι παραμυθια

 
Observator
16 Φεβ 2019 22:36

Γιατι να μην συγχωνευτουν ολα τα ΑΕΙ της Αττικής σε ένα ιδρυμα? Το ΠΑΔΑ πρέπει να αποκτησει προσωπικο. Αυτο που δεν ξερετε ειναι οτι σε διάφορα
τμηματα του ΠΑΔΑ τα μαθηματα ξεκίνησαν με μεγαλη καθυστέρηση. Αν δεν κάνω
λάθος προσφατα τελειωσε το Χειμερινο Εξάμηνο. Ακομα και αν γινει στα χαρτια 5ετες το προγραμμα σπουδών θα απέχει πολυ απο τα τμηματα του ΕΜΠ με 100 μελη ΔΕΠ.

 
@Νασος
16 Φεβ 2019 23:36

Που το είδες ακριβώς αυτό;; Η ΝΔ που πέταξε το πυροτέχνημα δάγκωσε τη γλώσσα της μετά.. Πάραυτα εσευ επιμένεις! Πλάκα έχεις..

 
@φοιτητης παδα
17 Φεβ 2019 00:03

Παρουσιάστηκε και υποτίθεται φοιτητής ενεργός παδα για να πει στους αποφοίτους να δώσουν κατατακτήριες. Να φανεί ότι υπερασπίζεται την κυβερνητική αλχημεία και στρέφεται και εναντίον των αποφοίτων. Καλή προσπάθεια...

 
Alex TEI
17 Φεβ 2019 06:00

@ Ο σχεδιασμός υλοποιείται πολύ πιο αποτελεσματικά απ' ό,τι φαντάζεστε.

Αφου ξερεις κατι παραπάνω γιατι δες τα λες και σε μας για να συμφωνησουμε. Εχουμε κουραστει να ακουμε αριστερα κ δεξια οτι κατι γινεται, υπαρχει σχεδιο κ ολα θα γινουν.

«Οι πενταετής σπουδές έρχονται στο νομοσχέδιο του Μαρτίου». Θα ήθελα να αναφέρετε την πηγή της πληροφορίας σας. Εχει δικιο ο φιλος μας!!!!!!

Μαλλον καποιοι εδω κάνουν προπαγανδα κ δεν μεταφερουν αποψεις.

Κατι ακομα. Για τους αποφοιτους εχουμε κανενα νεο ή ολοι αυτοι ειναι αδιαφοροι για την πολιτεια;;;;

 
NIKOLAOS
17 Φεβ 2019 07:15

Αν τελικά ο γάμος ΑΣΠΑΙΤΕ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΔΥΤΙΚΗΣ) ΑΤΤΙΚΗΣ προχωρήσει θα πρέπει να υπάρξουν 5,5 έτη φοίτηση με μια αυτοδύναμη Πολυτεχνική Σχολή Εκπαιδευτικών Μηχανικών - Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας & Πολιτικής στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι και μια Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών με 5 έτη στο Αιγάλεω . Η άρτια παιδαγωγική εκπαίδευση Μηχανικών δεν πρέπει να φύγει από το Μαρούσι με τίποτα με τα τμήματα που ήδη λειτουργούν διαφορετικά μιλάμε για κλείσιμο της ιστορικής ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ και νυν ΑΣΠΑΙΤΕ

 
Φαινοταν το πράγμα
17 Φεβ 2019 07:32

Όταν λέγαμε ότι δεν θα τα κάνει 5ετή και τα επαγγελματικά δικαιώματα θα είναι ΤΕΙ, μερικοί λοιδορούσαν και άλλοι ήθελαν ισοτίμηση με το ΠΑΔΑ....Να την κάνουν τι ακριβώς την ισοτίμηση? Εκτός αν εργάζεσαι στο Δημοσιο και θέλεις να γίνεις ΠΕ. Αντε τώρα με τη συγχώνευση να γίνεις και δάσκαλος στα ΕΠΑΛ....

 
Διονύσης
17 Φεβ 2019 07:38

Το μόνο που μπορεί να κάνει πολυτεχνική αν γίνει συγχώνευση είναι το ΕΑΠ, επειδή θα το απαιτήσουν για τελείως διαφορετικούς λόγους. Αν περιμένετε από ΠΑΔΑ, Διεθνές κλπ ψωνίσατε από σβέρκο...Και στο ΤΕΙ Κρήτης όταν δείτε τις ευφάνταστες, κατά τ άλλα 5ετείς, ειδικότητες που θα δημιουργηθούν θα καταλάβετε.

 
@Κώστας
17 Φεβ 2019 09:20

Η συγχώνευση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) με το ΠΑΔΑ, δυστυχώς, δε θα περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του Μαρτίου.

 
jimdenin
17 Φεβ 2019 11:54

Σε όλη αυτή στην ιστορία οι χαμένοι της υπόθεσης θα αποδειχτούν μάλλον οι σπουδαστές. Στο τμήμα των μηχανολόγων, τουλάχιστον, η έννοια "εργαστήριο", πιθανότατα θα αρχίζει να ακούγεται όλο και πιο απόμακρη στα σπουδαστές, αν κρίνω από ένα πέρασμα μου στο τμήμα πριν καμιά 10αρια μέρες με αυτά που άκουσα από 2 παιδιά.

 
Παράκληση
17 Φεβ 2019 22:45

Παρακαλούνται οι σχολιαστές να χρησιμοποιούν τον αυτόματο διορθωτή ή να ρωτάνε κάποιον φίλο που ξέρει, αφού δεν γνωρίζουν να γράφουν σωστά ούτε θέματα της ειδικότητάς τους. Είναι προβληματική η εικόνα που δίνουμε στην κοινωνία (και μάλιστα σε έναν εκπαιδευτικό ιστότοπο) όταν δεν μπορούμε να γράψουμε σωστά «οι πενταετείς σπουδές» ή «την πενταετή φοίτηση». (Αναφέρομαι στα σχόλια με τις φράσεις: «οι σχολές θα γίνουν 5ετής», «οι πενταετής σπουδές έρχονται», «πληροφορία για την 5ετής φοίτηση», «το ΠαΔΑ θα έχει 5ετούς σχολές»).

 
Πλατάρος Γιάννης
18 Φεβ 2019 00:22

@Παράκληση
Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα έξυπνος ορθογράφος μέσω συντακτικής ανάλυσης...

 
Δον Κιχώτης
18 Φεβ 2019 08:13

Παρακαλούνται οι < παρακαλούντες> να προσέχουν ιδιαιτέρως τα παρακλητικά τους σχόλια που απευθύνονται σ' αυτούς που δεν άκουγαν τις παρακλήσεις των δασκάλων και των γονέων τους όταν τους έλεγαν: Διάβασε, παιδί μου, διάβασε...

 
Νάσος Παπαευσταθίου
18 Φεβ 2019 11:37

Με αφορμή το σχόλιο με τίτλο "παράκληση" καθώς και όσα άλλα σχόλια το συνοδεύουν, θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω την ενόχλησή μου για την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας, που σημειωτέον γίνεται κατ'εξακολούθηση από κάποιους σχολιαστές σας, σε έναν ιστότοπο που ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης!

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean