Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Μήνυμα του ΠΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γ. Δοδοντσάκη

Δημοσίευση: 01/04/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Χτες, Τρίτη 31/3/ 2020 ολοκληρώθηκαν οι επιμορφωτικές εξ αποστάσεως συναντήσεις Σ.Ε.Ε. του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων ( τις οποίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει σε μια απο τις ακόλουθες διευθύνσεις:  Εκπαιδευτικοί Γυμνασίου https://youtu.be/Vy-pgAjgkog, Εκπαιδευτικοί Λυκείου https://youtu.be/7zjEeb6B61I Εκπαιδευτικοί Δημοτικής Εκπαίδευσης https://youtu.be/uAS63EuahK4, Εκπαιδευτικοί Νηπιαγωγείου https://youtu.be/AXoMV9wqu9Y) με την βάσιμη προσδοκία ότι θα συντελέσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όλων των μαθητών και μαθητριών.

Δράττομαι, επομένως, της ευκαιρίας να απευθύνω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο στα στελέχη του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του επιμορφωτικού σεμιναρίου, αλλά και στους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας, στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, στα μέλη των ομάδων υποστήριξης και σε επίπεδο σχολικών μονάδων και σε επίπεδο Διευθύνσεων για την πολύτιμη βοήθειά τους στους συναδέλφους τους.

Θέλω όμως ιδιαίτερα  να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που όχι μόνον « δεν κάνουν παρατεταμένες διακοπές», όπως γράφεται και λέγεται άκριτα και αδαώς, αλλά αντίθετα δουλεύουν και «παιδεύονται» ώρες ατέλειωτες να καταφέρουν να εφαρμόσουν την σύγχρονη και α-σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσα σε δύσκολες συνθήκες. 

Κάνουν αυτό που μπορούν αλλά και αυτό που ως τώρα δεν μπορούσαν, για να προσφέρουν ως επιστήμονες διδακτική υποστήριξη και  ως παιδαγωγοί ψυχολογική στήριξη.

Για να είναι με όποιο τρόπο και με όποια πρόσφορα μέσα διαθέτουν κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριές τους, κοντά στα παιδιά τους.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη ψυχική και αντοχή στην αντιμετώπιση του προβλήματος που μας έχει καθηλώσει.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Δρ Γιώργος Δοδοντσάκης

 

Ετικέτες: 
ΠΔΕ Θεσσαλίας

Σχόλια (2)

 
Γονεας
02 Απρ 2020 13:03

Σοκάρομαι όταν διαβάζω διθυραμβικές ανακοινώσεις από περιφερειακούς - διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς τώρα τελευταία που κάνουν την δουλειά τους για την οποία πληρώνονται. Είμαι γονέας σε καραντίνα δεν πληρώνομαι και δεν μπορώ να ακούω κάποιους να επιχαίρουν οταν κάνουν απλά αυτό που οφείλουν. Η υπουργός δεν θα πρέπει να παρέμβει για να κοπούν εν μεσώ κρίσης τέτοιες συμπεριφορές?

 
Άνθρωπος
03 Απρ 2020 09:12

Αγαπητέ γονέα βρήκες ευκαιρία να βγάλεις για ακόμη μια φορά την αδικαιολόγητη αντιπάθεια απέναντι στην κοινότητα των εκπαιδευτικών!αντί να προβληματιστείς γιατί έκλεισαν τα σχολεία, κάθεσαι να καταδικάζεις οσους έγιναν εκπαιδευτικοί και αναγκαστικά στο ξαναλέω είναι και εκείνοι εγκλωβισμένοι με δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό και με προβλήματα όπως όλοι να προσπαθούν να ανταποκριθούν στη δουλειά τους επαρκώς.αν το κράτος είχε ισχυρό σύστημα υγείας μηχανισμούς απολύμανσης κτιρίων και άλλες υποδομές απαραίτητες για μια τέτοια κρίση τα σχολεία δε θα έκλειναν. και τώρα που έκλεισαν εάν από τα προηγούμενα χρόνια είχαν προετοιμαστεί πλατφόρμες είχαν εξοπλιστεί τα σχολεία και οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί με τα απαραίτητα δε θα ήταν καθόλου μα καθόλου πρόβλημα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση!έτσι που γίνεται τώρα βιαστικά ανοργάνωτα και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό την υλικοτεχνική υποδομή είναι άθλος και για τους μαθητές και για τον εκπαιδευτικό!αντί να αναλογιστείς λοιπόν όλα αυτά βγάζεις πίκρα!γιατί λοιπόν δεν επέλεξες να γίνεις εκπαιδευτικό ς και εσύ για να περνάς τόσο εύκολα και καλά όπως οι εκπαιδευτικοί σε περίοδο κορονοιου?

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ